چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
۷ اگر، ۷ باید
اگر کودک شما زود به زود شیر میخورد: شیر مادر سریع هضم میشود (اغلب ۵/۱ تا ۲ ساعت) از اینرو کودکان شیرخوار (شیر مادر) زودتر از کودکان شیرخشکی گرسنه میشوند. برخی از کودکان نیاز شدیدی به مکیدن دارند. همچنین کودکان اغلب برای احساس امنیت بیشتر به این نیاز دارند که به طور مداوم با مادر تماس داشته باشند. تمام این موارد طبیعی است و کودک با برآوردن این نیازها لوس نمیشود.
۱) اگر دفعات شیر خوردن کودک شما به طور ناگهانی افزایش مییابد و یا اینکه طولانی مدت شیر میخورد: این حالت، جهش رشد کودک است. کودک گاهی میزان شیر خوردنش بیشتر میشود که اغلب از چند روز تا یک هفته طول میکشد و این امر سبب افزایش میزان شیر مادر میشود. در صورت بروز این حالت، به کودک مکمل غذایی ندهید. مکمل دادن (مانند شیر خشک، آب قند و ...) به بدن هشدار میدهد که کودک به شیر بیشتر نیاز ندارد و در نتیجه میزان شیر کاهش مییابد.
۲) اگر کودک مانند قبل (طولانیمدت) شیر نمیخورد: با بزرگتر شدن کودکان و بهتر شدن شیر خوردن آنها، نسبت به گذشته بهتر یاد میگیرند که چگونه شیر را از سینه استخراج کنند.
۳) اگر کودک شما ناآرام است: بیشتر بچهها اغلب در روز زمان خاصی را برای ناآرامی و بیقراری دارند که بیشتر شب است. برخی کودکان نیز بیشتر وقتها ناآرام هستند. این ناآرامیدلایل بسیاری میتواند داشته باشد و برخی اوقات پیش از آنکه علت را پیدا کنید، ناآرامیبرطرف میشود.
۴) اگر کودک پس از شیر خوردن یک بطری شیر خشک یا شیر جوشیده شده را با ولع میبلعد: بسیاری از کودکان با میل خود یک بطری شیر را حتی پس از تغذیهای کامل از سینه مادر، میخورند. البته اگر این کار را به طور مرتب تکرار کنید، شیرتان کم خواهد شد.
۵) اگر سینهتان شیر تراوش نمیکند یا خیلی کم تراوش میکند و یا اینکه تراوش آن قطع شده است: تراوش کردن شیر ارتباطی با میزان شیرتان ندارد. تراوش شیر اغلب قطع میشود تا اینکه میزان شیر مادر با نیاز کودک هماهنگ شود.
۶) اگر سینهتان بهطور ناگهانی صاف و خالی میشود: این حالت نیز پس از آنکه میزان شیرتان با نیاز کودک هماهنگ شد، برطرف میشود.
۷) اگر هنگامیکه سینهتان را میدوشید خیلی کم شیر میآید و یا اینکه به هیچ وجه نمیآید: میزان شیری که شما میتوانید از سینهتان بدوشید، اندازهگیری خیلی دقیقی برای میزان شیرتان نیست. هنگامیکه یک کودک، به طور صحیح سینه را بمکد، تاثیر آن بر جاری شدن شیر از هر شیردوشی بهتر خواهد بود. همچنین شیر دوشیدن به مهارت خاصی نیاز دارد و با شیر دادن متفاوت است و البته بستگی به نوع شیردوشی که استفاده میکنید هم دارد. برخی مادران با آنکه شیر بسیار زیادی دارند، قادر نیستند حتی اندکی شیر بدوشند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست