جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کیک سیب زمینی


کیک سیب زمینی

برای تهیه خمیر ابتدا آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. بقیه مواد خمیر را در کاسه‌‌ای گود با همزن دستی خوب مخلوط می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر:

آرد: ۷۰۰ گرم

تخم‌مرغ: دو عدد

ماست: دو قاشق غذاخوری

خامه: دو قاشق غذاخوری

شیر: ۲۵۰ میلی‌لیتر

کره ذوب شده: ۱۰۰ گرم

نمک: یک قاشق چای‌خوری

شکر: ۴۰ گرم

بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای داخل کیک:

سیب زمینی پخته شده: یک کیلو گرم

جعفری خرد شده: نصف لیوان

پیازچه خرد شده: یک‌سوم لیوان

پنیر لبنه، کره و خردل ملایم: از هرکدام دو قاشق غذاخوری

کاری، نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر: از هرکدام یک قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱. برای تهیه خمیر ابتدا آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. بقیه مواد خمیر را در کاسه‌‌ای گود با همزن دستی خوب مخلوط می‌کنیم، سپس آرد را اضافه کرده و همه مواد را با هم ورز می‌دهیم تا خمیر لطیفی حاصل شود. روی خمیر حوله کشیده و نیم ساعت به آن استراحت می‌دهیم.

۲. سیب‌زمینی‌های پخته را رنده کرده و در کاسه‌‌ای گود تمامی مواد وسط خمیر را با هم مخلوط می‌کنیم.

۳. دوسوم خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم. قالب مورد نظر را چرب کرده و خمیر را روی کف و دیواره‌های آن می‌اندازیم، مواد سیب‌زمینی را داخل خمیر قرار داده، باقی‌مانده خمیر را روی آن پهن می‌کنیم و با چنگال چند حفره رویش ایجاد می‌کنیم.

۴. قالب را ۳۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار می‌دهیم و پس از این مدت قالب را برگردانده، روی کیک را با زرده تخم‌مرغ و زعفران زرین می‌کنیم و دوباره ۳۰دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا کاملا زرین شود.