دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
فرانسویها عاشق غذای دریاییاند
![فرانسویها عاشق غذای دریاییاند](/web/imgs/16/18/j8gyg1.jpeg)
فرانسویها مانند مردم سایر کشورها عادتهای درست و غلط تغذیهای بسیاری دارند. یکی از عادتهای خوب آنها سر ساعت غذا خوردن است. این موضوع به دستگاه گوارش کمک میکند که در ساعت مشخص آنزیمهای گوارشی را ترشح کند و فعالیت دستگاه گوارشی را به بهترین نحو به انجام رساند...
البته کسی که همیشه خود را به غذا خوردن در یک ساعت مشخص عادت میدهد، ممکن است در اثر نخوردن غذا سر آن ساعت به دلیل بروز یک مساله، عصبی شود و بر رفتارش کنترل نداشته باشد. عادت خوب دیگر این مردم، مصرف غذاهای دریایی است. متخصصان تغذیه همیشه توصیه میکنند که حداقل ۲ بار در هفته از فرآوردههای دریایی استفاده کنید؛ زیرا چربیهای این غذاها از نوع غیراشباع و به خصوص امگا ۳ است.
از سوی دیگر، زیاد خوردن غذاهای سرخ کرده در میان فرانسویها عادت تغذیهای بدی است که میتواند به دلیل بالا بردن درصد چربی غذاهایشان زمینهساز بسیاری از بیماریهای مزمن در آنها شود. درباره علاقه فرانسویها به انواع سس نیز باید گفت که مصرف سسها عادت بدی نیست و بستگی به این دارد که چه نوع روغنی به سسزده شود. اگر در سس از روغنهای مایع و غیراشباع مانند روغن زیتون استفاده شود و چربیای که از این سس به بدن ما میرسد جایگزین سایر چربیهای مصرفی در آن وعده شود، خوردن سس عادت غذایی بدی نیست اما اگر غذای شما سرخکرده یا چرب باشد و به آن سس نیز بزنید، در این صورت با پیامدهایی روبه رو خواهید شد. این موضوع درباره مصرف زیاد کره هم صادق است و این عادت نیز میتواند مشکلساز باشد. از طرفی، فرانسویها معمولا بعد از غذا دسرهایی نظیر کیک و پودینگ میخورند. این نوع دسرها کالری بالایی به بدن میرسانند و سبب چاقی میشوند و احتمال ابتلا به دیابت را بالا میبرند. بنابراین توصیه میشود بعد از غذا دسرهای سالم مانند سالاد میوه تازه مصرف شود.
آخرین نکته درباره مصرف زیاد پنیر در فرانسه است. مردم این کشور معمولا در روز از چند نوع پنیر استفاده میکنند. پنیر مقدار مناسبی پروتئین، کلسیم و فسفر دارد و برای افرادی که امکان مصرف شیر و ماست ندارند، منبع مناسب کلسیم است. البته پنیرها درصد چربی متفاوتی نیز دارند و به هر حال افراد باید به میزان کالری آنها توجه کنند. از سوی دیگر، مصرف پنیر، به ویژه پنیرهای کهنه، به دلیل داشتن تیرامین میتواند سبب تنگی عروق، افزایش فشارخون و سردرد شود. ضمن اینکه مصرف زیاد پنیر، اسیدیشدن خون و درنتیجه برداشت کلسیم از استخوانها و بروز پوکی استخوان را به همراه دارد و بنابراین بهتر است آن را نیز مانند سایر مواد غذایی به اندازه مصرف کنید.
دکتر گلبن سهراب
متخصص تغذیه
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم دولت چهاردهم پزشکیان محمدجواد ظریف رهبر انقلاب رئیس جمهور مجلس انتخابات
قتل سلامت اهواز تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران تب دنگی هواشناسی پشه آئدس اربعین سازمان هواشناسی وزارت بهداشت
قیمت خودرو خودرو واردات خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان مالیات قیمت طلا برق بازنشستگان مسکن
بازی کربلا مهران مدیری سعید راد تلویزیون سینمای ایران فضای مجازی عاشورا دفاع مقدس محرم سینما موسیقی
دانش بنیان فناوری حوزه علمیه دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی باتری
جو بایدن دونالد ترامپ آمریکا رژیم صهیونیستی یمن اسرائیل فلسطین غزه روسیه چین جنگ غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک 2024 پاریس المپیک تراکتور
هوش مصنوعی همستر کامبت تبلیغات مایکروسافت ایلان ماسک فیلترینگ گوگل ویندوز ناسا سامسونگ تلگرام
خواب دیابت فشار خون مغز افسردگی ویتامین چای بیماری تب دنگی اضطراب