پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
تزئین خورشتها
مواد لازم برای تهیه و تزئین خورشت فسنجان :
گردو- زرشک – چیپس – گوشت مرغ
خورشت فسنجانی را که از مرغ تهیه شده است را داخل ظرفی می ریزیم . سپس سینه های مرغ را برش زده و در اطراف ظرف کادربندی می کنیم. گردوهایی را که در آب نمک جوشانده ایم را در چهار گوشه ظرف قرار می دهیم، زرشک را نیز در چهار قسمت آن قرار می دهیم، با چیپس یک گل رز درست کرده و داخل خورشت قرار می دهیم . گل کلم را که به مدت یک ساعت در نمک و سرکه قرار داده ایم را روی چیپس می گذاریم.
خورشت قیمه :
چیپس هایی را که بصورت گل رز درست کرده ایم را بصورت دایره دایره برش می زنیم و داخل آب نمک و آب لیمو به مدت یک ساعت قرار می دهیم سپس آنها را با خلال سیب زمینی در داخل روغن سرخ می کنیم و سپس داخل خورشت می ریزیم. قارچ را با چاقوی برش زن بصورت ۷ و ۸ برش زده و داخل آنها را با خلال سیب زمینی پر می کنیم و آنها را داخل گلهای رز که از چیپس هستند قرار می دهیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست