چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

خوردن زعفران در بارداری، مفید یا مضر؟


افسانه های قدیمی و طرفداران زعفران ادعا می کنند، مصرف آن در دوران بارداری، بیماری و مشکلات جنین را کم می کند. صبر کنید! از زیاد خوردن این رشته های گران بهاء اجتناب کنید!
آیا می دانستید زیاده روی در مصرف آن (بیش از ده گرم در روز) می تواند منجر به مرگ جنین شود؟
اما هیچ تحقیقی ثابت نکرده، خوردن منظم شیر زعفران، می تواند مادر را صاحب فرزندی زیباتر کند ولی با این وجود مصرف آن در بارداری فواید زیادی دارد.
علاوه براین رنگ چهره نوزاد بستگی به مصرف زعفران توسط مادر در دوران بارداری ندارد، رنگ چهره نوزاد توسط ژن های پدر و مادر مشخص می شود و کاملا ژنتیکی است.
مصرف بیش از حد زعفران در دوران بارداری می تواند باعث بروز مشکلات متعدد و همچنین گاهی سقط جنین شود. اگرچه مصرف زعفران به تولد نوزاد با چهره ای زیبا کمک نمی کند ولی قطعا به عملکرد سیستم گوارش غذا که در بارداری دچار مشکل می شود، کمک زیادی می کند.

فواید مصرف زعفران در بارداری 
در حد اعتدال مصرف کنید. مصرف روزانه چند رشته زعفران (حداکثر ده گرم) در شیر یا غذا برای مادر باردار کافی است.
کنترل نوسانات خلقی
کاهش فشار خون
کمک به هضم غذاکاهش ویار صبحگاهی
تسکین دهنده درد
مبارزه با کم خونی
جلوگیری از بیماری های قلبی
بهبود کیفیت خواب
از بین بردن درد لثه
مبارزه با آلرژی
کمک به رشد مو
ضد جوش
حرکت جنین