پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کرم دو رنگ نارگیل و شکلات


کرم دو رنگ نارگیل و شکلات

شیر، شکر و بستنی را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود.

مواد لازم:

۲ پیمانه شیر

۳ عدد زرده تخم‌مرغ

۶ ق چ پودر ژلاتین

۱۰۰ گرم خامه صبحانه

۱۰۰ گرم بستنی وانیلی

2 /1 و ۱ پیمانه شکر

8 /1 ق چ وانیل

۲ ق س پودر کاکائو

۳ ق س پودر نارگیل

انگور یاقوتی یا توت فرنگی جهت تزیین

روش تهیه:

1. شیر، شکر و بستنی را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود. بعد از روی حرارت بردارید.سپس زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست و سبک شود. بعد زرده را به مخلوط شیر اضافه کرده، روی حرارت قرار دهید و دوباره 5 دقیقه آن را هم بزنید. پودر ژلاتین را با ۴/1 پیمانه آب مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم ( بن‌ماری) بگذارید تا یک‌دست شود.

ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر که از روی حرارت برداشته‌اید افزوده، خامه و پودر نارگیل را هم اضافه کنید.

2. مواد را دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت پودرکاکائو بزنید و نگه دارید اما لایه سفید را درون قالب ریخته و به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه - بسته به نوع فریزر - در فریزر بگذارید تا ببندد ولی یخ نزند. سپس لایه شکلاتی را روی آن بریزید و در یخچال به مدت ۸ ساعت بگذارید تا کاملا بسته شود. قالب دسر را داخل آب گرم بزنید و در ظرف مورد نظر برگردانید و با انگور یاقوتی یا توت‌فرنگی وسط آن را تزیین کنید.