چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
روش هایی موثر برای برندسازی
برند شخصی تو معرف توست. وقتی شخصا در جایی حضور نداری که خودت را معرفی کنی، برند تو می تواند تو را معرفی کند.حساب کاربری تو در سایت لینکدین، بخش مهمی از برند شخصی ات است. اگر در این سایت عضو نشده ای و حساب کاربری نداری، عدم حضور تو در این سایت نیز می تواند بخشی از برند تو و معرف تو باشد. رزومه نیز یکی دیگر از اجزای برند شخصی است. کسانی که تو را می شناسند از تو ذهنیتی دارند که در گذر زمان و به واسطه معاشرت با تو شکل گرفته است. طرز لباس پوشیدن، ماشین یا دوچرخه ات، آدرس خانه ات، ذائقه ات در غذا خوردن، فیلم هایی که می بینی، موزیکی که گوش می دهی، لطیفه ها و شوخی هایت، عادت ها و رفتارهایت همه و همه بخشی از برند تو هستند. هر حسی که دیگران با دیدن تو دریافت کنند و هر آنچه نظر آنها را به تو جلب می کند بخشی از برند توست و این اصلا بد نیست.
بعضی ها می گویند: «من انسانم، نه یک محصول! پس نیازی به برند شخصی ندارم».
شاید شما نخواهید یک برند شخصی داشته باشید، اما چه بخواهید چه نخواهید، یک برند دارید. حتی اگر چیزی به اسم اینترنت وجود نداشت، باز هم شما یک برند داشتید. به هر حال هر کسی وجهه ای دارد و وجهه شما، همان برند شماست. اگر این نشانه ها را مشاهده کردی، بدان که باید در نحوه برندسازی خود تجدید نظر کنی:
۱) کسانی که پس از دیدن رزومه یا حساب کاربری ات در لینکدین با تو تماس می گیرند هیچ وجه اشتراکی با تو ندارند.
۲) وقتی آشنایانت از تو درباره زندگی و شغلت می پرسند، باید ساعت ها برایشان توضیح دهی. اطرافیانت نمی دانند شغل تو چیست و درباره آنچه انجام می دهی تصورات اشتباه دارند.
۳) آژانس های کاریابی با تو تماس می گیرند، اما معمولا شغل هایی را به تو معرفی می کنند که با روحیات تو سازگار نیستند. آنها هیچ وقت شغل دلخواهت را به تو معرفی نمی کنند.
۴) وقتی آشنایانت تو را به یک غریبه معرفی می کنند، معمولا در معرفی تو دچار اشتباه می شوند و حتی اگر چند جمله در وصف تو بگویند، چندین اشتباه فاحش در گفته هایشان وجود دارد.
۵) دوستان و کسانی که با آنها ارتباط کاری داری، افرادی را سراغ تو می فرستند که هیچ ارتباطی به روحیات و حوزه کاری تو ندارند. آنها یک تصویر مبهم از تو و علایقت دارند و بر همین اساس تو را به دیگران معرفی می کنند.
۶) نمی توانی شغل و اهداف کاری ات را در چند کلمه بیان کنی. به همین علت، برای کسانی که تو را برای اولین بار دیده اند، در هاله ای از ابهام قرار داری.
7) وقتی به مصاحبه های شغلی دعوت می شوی، متوجه می شوی که مسوول مصاحبه از دیدن شما شوکه شده، چرا که انتظار شخص دیگری با سوابق کاری و مهارت های کاملا متفاوت را داشته است.
8) نمی توانی بیوگرافی خود را در چند سطر بنویسی. بیوگرافی تو شفاف و قابل فهم نیست.
برندسازی کار آسانی نیست. باید فعالیت های حرفه ای خود را لیست کنی و مهم ترین ها را به صورت خلاصه بنویسی. باید بتوانی مسیر حرفه ای و اهداف خود را در چند کلمه شرح دهی و این نیاز به تمرین دارد. برندسازی، نیازمند زمان و تفکر است. باید از خودت سوالات اساسی بپرسی، از جمله: «اهداف من چیست؟ در چه مسیری قرار دارم، دوست دارم دیگران چه تصویری از من داشته باشند و از چه فرصت هایی استقبال می کنم؟»
گام اول برای معرفی خودت در لینکدین (که به باور بسیاری، مهم ترین ابزار برای معرفی خودتان به کسانی است که شما را نمی شناسند)، این است که بگویی چه کاری انجام می دهی یا دوست داری انجام دهی (از نظر حرفه ای).
نگو: «من یک کارشناس کسب وکار همه فن حریف هستم!». این می تواند صدها معنی داشته باشد و کمتر کسی فرصت می کند تمام حساب کاربری ات را زیر و رو کند تا سر از کار تو در بیاورد.
بگو که قصد داری چه کارهایی انجام دهی. هدف حرفه ای خود را انتخاب کن و شفاف و بی پرده درباره آن صحبت کن. خود را به این شکل معرفی کن: «من یک مدیر مالی هستم» یا «من به مولفان کمک می کنم کتاب هایشان را منتشر کنند». بیش از حد به جزئیات نپرداز، اما از کلی گویی هم بپرهیز چون در این صورت برند تو معنای خود را از دست می دهد. آماده باش که از بعضی از کارها فاصله بگیری و به کارهای دیگر روی آوری.به این منظور باید خودت و بازار را بشناسی، اما نه فقط برای برندسازی. هر انسان بالغی برای آنکه در محیط کار هزاره سوم دوام بیاورد، باید خود و بازار را تا حدی بشناسد. هر چه خودت را بهتر بشناسی، صدای تو از طریق رزومه، لینکدین، مکالمات و ارتباطاتت با قدرت بیشتری به گوش همگان خواهد رسید. وقتی خودت دقیقا نمی دانی که چه کاری انجام می دهی، چطور می توانی انتظار داشته باشی دوستانت بتوانند تو را به درستی معرفی کنند؟حالا وقت آن رسیده که بنشینی و به این سوالات فکر کنی: «چه شغلی را دوست دارم؟ در چه کاری مهارت دارم؟ بازار کار به چه مهارت هایی نیاز دارد؟» شغل تو، کسب وکار توست. هر کسب وکاری به یک برند جذاب و قدرتمند نیاز دارد و تو نیز از این قاعده مستثنی نیستی.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست