جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

سالاد شلغم


سالاد شلغم

● مواد لازم ( جهت ۳تا ۴ نفر):
▪ شلغم پوست گرفته و رنده شده: نیم کیلو
▪ گشنیزیا جعفری ساطوری شده: نیم پیمانه
▪ هویج رنده شده: ۲ عدد متوسط
▪ لیمو: دوعدد
▪ روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
▪ فلفل …

مواد لازم ( جهت ۳تا ۴ نفر):

شلغم پوست گرفته و رنده شده:

نیم کیلو

گشنیزیا جعفری ساطوری شده:

نیم پیمانه

هویج رنده شده:

۲ عدد متوسط

لیمو:

دوعدد

روغن زیتون:

۳ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز ساییده شده:

اندکی

نمک:

به میزان لازم

طرز تهیه:

شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم

بدهید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.

سالاد ترب سیاه : به جای شلغم ترب سیاه پوست گرفته و خرد کرده به کار برید. بهتر است ترب

سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن گرفته شود.