سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سوپ جو سفید | طرز تهیه سوپ جو سفید


مواد لازم سوپ جو سفید



    جو پوست گرفته 100 گرم
    آب گوشت 5 فنجان
    هویج 1 عدد
    خامه 30 گرم
    سس سفید 1 فنجان
    فلفل قدری
    نمک قدری


سوپ جو سفید | طرز تهیه سوپ جو سفید



طرز تهیه سوپ جو سفید



بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد جو را با آب گوشت می گذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازد و هویج رنده شده را اضافه می کنیم بعد از چند جوش که جو پخته شد سس سفید را داخل سوپ می ریزیم و می گذاریم سوپ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود سوپ را در سوپخوری می ریزیم و خامه را روی آن می دهیم ممکن است کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست.


سوپ جو سفید | طرز تهیه سوپ جو سفید

نکات تکمیلی در مورد سوپ جو سفید

سوپ جو سفید جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ جو سفید را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ جو سفید ، طرز تهیه سوپ جو سفید