شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

ترشی پیاز سفید


پیاز ریز سفید  :  ۲۰۰۰ گرم
سرکه  :  ۱ لیتر
نمک  :   قدری


شیشه را با پیاز ریز و سفید پوست کنده پر می‌کنیم و مقداری نمک لابلای پیازها می‌پاشیم و شیشه را از سرکه خوب سفید جوشانیده پر می‌کنیم، …

پیاز ریز سفید  :  ۲۰۰۰ گرم

سرکه  :  ۱ لیتر

نمک  :   قدری

شیشه را با پیاز ریز و سفید پوست کنده پر می‌کنیم و مقداری نمک لابلای پیازها می‌پاشیم و شیشه را از سرکه خوب سفید جوشانیده پر می‌کنیم، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالا تر خواهد داشت.