چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

خورشت بامیه با سویا


خورشت بامیه با سویا

● مواد لازم:
▪ سویا: یک پیمانه
▪ لپه پخته شده: نصف پیمانه
▪ گوجه فرنگی: ۶ عدد
▪ بامیه: نیم کیلو
▪ نمک، فلفل قرمز، زردچوبه: به مقدار لازم
▪ زعفران و آبلیموی تازه: به مقدار لازم
▪ روغن …

مواد لازم:

سویا:

یک پیمانه

لپه پخته شده:

نصف پیمانه

گوجه فرنگی:

۶ عدد

بامیه:

نیم کیلو

نمک، فلفل قرمز، زردچوبه:

به مقدار لازم

زعفران و آبلیموی تازه:

به مقدار لازم

روغن زیتون:

به مقدار لازم

طرز تهیه :

سویا را با زعفران و زردچوبه و نمک نیم ساعت بجوشانید و آب آن را خوب بگیرید و بدون روغن تفت دهید ، لپه ها را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید، بامیه ها را در ظرفی ریخته و حدود ۳۰ دقیقه با آب و نمک بجوشانید و بعد در صافی ریخته و با آب بشویید وقتی آب آن خوب گرفته شد آنها را نیز در ماهی تابه بدون روغن تفت دهید تا لزجی آن کاملا گرفته شود و در نهایت بامیه ها را به همراه گوجه فرنگی به بقیه ی مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت بگذارید بپزد تا خورشت خوب جا بیفتد و بعد همراه با روغن زیتون میل کنید.

نکته: برای اینکه بامیه ها لزج نشوند بهتر است هنگام تمیز کردنشان آنها را به طور کامل از ته جدا نکنید و کمی از ساقه شان را نگه دارید.



همچنین مشاهده کنید