یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مرگ تدریجی ویتامین C در آبلیمو
مصرف آبلیمو، آبغوره یا آب انواع مرکبات مانند آب نارنج طبیعی و تازه بهتر است...
یکی از دلایل توصیه ما به مصرف آبلیمو یا آب سایر مرکبات به عنوان چاشنی سالاد و غذا، دریافت ریزمغذیها بهخصوص ویتامینهای مفید موجود در آنها نظیر ویتامین C است اما ویتامین C جزو ناپایدارترین ریزمغذیهاست و به سرعت با قرار گرفتن در معرض حرارت، نور و اکسیژن، تخریب میشود و از بین میرود بنابراین هرچه بیشتر از زمان تهیه آبلیمو بگذرد، میزان بیشتری از ویتامین C و ریزمغذیهای آن از بین میرود و میتوان گفت اگر چند هفته از تهیه آبلیمو گذشته باشد، دیگر خوردن آن خاصیتی برای بدن ندارد و فقط میتواند به دلیل ترش بودن (وجود اسید سیتریک)، چاشنی متنوعی برای سالادها و غذاها باشد.
بهتر است تا حد امکان، آب نارنج، آبغوره و آبلیمو را در فصلهای متفاوتی که این محصولات عرضه میشوند، تازهبهتازه تهیه و مصرف کرد تا علاوه بر لذت بردن از طعم آنها، فایدهای هم به بدن برسد.
دکتر محمدرضا وفا
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست