یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مرگ تدریجی ویتامین C در آبلیمو
![مرگ تدریجی ویتامین C در آبلیمو](/web/imgs/16/22/jj2pb1.jpeg)
مصرف آبلیمو، آبغوره یا آب انواع مرکبات مانند آب نارنج طبیعی و تازه بهتر است...
یکی از دلایل توصیه ما به مصرف آبلیمو یا آب سایر مرکبات به عنوان چاشنی سالاد و غذا، دریافت ریزمغذیها بهخصوص ویتامینهای مفید موجود در آنها نظیر ویتامین C است اما ویتامین C جزو ناپایدارترین ریزمغذیهاست و به سرعت با قرار گرفتن در معرض حرارت، نور و اکسیژن، تخریب میشود و از بین میرود بنابراین هرچه بیشتر از زمان تهیه آبلیمو بگذرد، میزان بیشتری از ویتامین C و ریزمغذیهای آن از بین میرود و میتوان گفت اگر چند هفته از تهیه آبلیمو گذشته باشد، دیگر خوردن آن خاصیتی برای بدن ندارد و فقط میتواند به دلیل ترش بودن (وجود اسید سیتریک)، چاشنی متنوعی برای سالادها و غذاها باشد.
بهتر است تا حد امکان، آب نارنج، آبغوره و آبلیمو را در فصلهای متفاوتی که این محصولات عرضه میشوند، تازهبهتازه تهیه و مصرف کرد تا علاوه بر لذت بردن از طعم آنها، فایدهای هم به بدن برسد.
دکتر محمدرضا وفا
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 رئیس جمهور ستاد انتخابات کشور
قتل هواشناسی سلامت تهران شهرداری تهران سرقت پلیس راهور آلودگی هوا سازمان هواشناسی پلیس آموزش و پرورش محیط زیست
دولت چهاردهم قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا واردات خودرو بورس بانک مرکزی حقوق بازنشستگان دلار دولت سیزدهم بازار خودرو
عاشورا سینمای ایران سریال ماه محرم رامبد جوان هنرمندان تلویزیون الناز شاکردوست سینما
حافظه
رژیم صهیونیستی غزه اتحادیه اروپا روسیه آمریکا جنگ غزه انگلیس جو بایدن فلسطین دونالد ترامپ حماس ولادیمیر پوتین
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس خوان کارلوس گاریدو تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند لیگ برتر ترکیه کریستیانو رونالدو
هوش مصنوعی سامسونگ هواپیما ناسا ایلان ماسک آیفون
وزارت بهداشت سردرد طول عمر