پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

کرم توت فرنگی


کرم توت فرنگی

● مواد لازم:
▪ توت فرنگی ۵۰۰ گرم
▪ خامه سفت ۱ پیمانه
▪ شکر ۱/۴ پیمانه
▪ ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب سرد ۱/۳ پیمانه

● طرز تهیه:
در ابتدا توصیه می‌کنم اگر توت فرنگیتان شیرین است و یا اگر …

مواد لازم:

توت فرنگی ۵۰۰ گرم

خامه سفت ۱ پیمانه

شکر ۱/۴ پیمانه

ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری

آب سرد ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه:

در ابتدا توصیه می‌کنم اگر توت فرنگیتان شیرین است و یا اگر شما دسر خیلی شیرین دوست ندارید، از مقدار شکر کم کنید.

آب را در ظرف کوچکی روی حرارت قرار دهید تا جوش آید، سپس آب را از روی حرارت برداشته، ژلاتین را روی آب جوش بپاشید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید. پس از گذشت یک ساعت دوباره آب حاوی ژلاتین را روی حرارت قرار دهید و آهسته هم بزنید تا زمانی که به نقطه جوش برسد. قبل از اینکه آب جوش آید سریع از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای اتاق سرد شود. این مایع باید قبل از اضافه کردن آن به مواد دیگر در دمای اتاق، کاملا خنک شده باشد. دم توت فرنگی‌ها را بگیرید و داخل غذاساز بریزید تا توت فرنگی به صورت پوره درآید. خامه را داخل کاسه‌ای بزرگی بریزید و شکر را اضافه کنید و با همزن دستی ( بالونی ) خوب هم بزنید تا زمانی که حس کنید شکر داخل خامه آب شده است. بهتر است از همزن برقی استفاده نشود، چون کنترل غلظت آن با همزن دستی راحت‌تر است.

مطمئن باشید که خامه شما قبل از زدن کاملاً سرد باشد. حتی همزن دستی را قبل از استفاده می‌توانید داخل فریزر قرار دهید، اگر دمای خامه زده شده بالا رفته و گرم شود، خامه شما تبدیل به کره خواهد شد.

پوره توت فرنگی را به خامه زده اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. اگر می‌خواهید دانه‌های توت فرنگی داخل کرم دیده نشود، می‌توانید در این مرحله از یک صافی ریز و با فشار پشت قاشق روی پوره، برای اضافه کردن پوره توت فرنگی به دسر استفاده کنید. درانتها بعد از اطمینان از سرد شدن ژلاتین، آن را به کرم اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا به خورد تمام قسمتهای کرم برود. اکنون می‌توانید دسر را داخل ظروف کوچکتری بریزید و ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود و با برشهای توت فرنگی تزئین کرده و سرو کنید. با این مقدار مواد، ۶ ظرف بستنی خوری مانند تصویر کرم توت فرنگی خواهید داشت.