سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

لبخند پشت میز شام


لبخند پشت میز شام

۲۰ نکته برای سنگ تمام گذاشتن

جنی روسترچ، آشپزی آمریکایی است که همراه با همسرش، سایت معروف و پرخواننده، «دینراستوری» را می‌نویسند. این خانم آشپز ۲۰ راه‌حل ساده دارد تا یک میز غذای خانوادگی را جذاب، به یادماندنی و دوست داشتنی کند. این راه‌حل‌ها آنقدر ساده است که امتحان هر کدام از آنها می‌تواند، تمام تصورات شما را از سختی آشپزی، دعوت مهمان به خانه و سنگ تمام گذاشتن، عوض کند...

۱ اگر غذا را چشیدید و حس کردید که یک چیزی کم دارد، اما نمی‌دانید چه چیزی، ترشی را امتحان کنید. کمی آبغوره یا سرکه یا رب در خورش?تان بریزید.

۲ سبزی‌های خورش را همیشه بیشتر از حد معمول بریزید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

۳ لیموهای آب‌دار و خوش عطر، لیموهایی با پوست نازک و صاف هستند.

۴ خلاقیت با گیاهان یا سرکه در آشپزی؟ بله. خلاقیت با جوش‌شیرین و بیکینگ پودر و وانیل؟ هرگز.

۵ دسر حتما کیک باشد یا کیک هم جزو خوراک‌های دسر باشد.

۶ دارچین و فلفل قرمز را باهم ترکیب کنید. ادویه‌ای خارق‌العاده ساخته‌اید که همه دستورش را می‌خواهند.

۷ انواع و اقسام سبزی‌ها را با هم ترکیب کنید و در سالاد بریزید. برای درست کردن سالاد، دستورالعمل خاصی نیازی نیست، فقط هرچه تعداد سبزی‌ها بالاتر باشد، سالادتان خوشمزه‌تر می‌شود.

۸ وقتی مهمان در خانه است، برای طول کشیدن آماده شدن غذا، اتفاقاتی که پیش آمده، طعم غذا و تعارف‌هایی از این دست، عذرخواهی نکنید. مهمان‌ها حواس?شان به این تعارف‌ها نیست، این تعارف‌ها فقط حواس?شان را به آنها جمع می‌کند.

۹ به بحث‌های جذاب سرمیز فکر کنید و با یک موضوع مشخص، سرمیز بنشینید. این موضوع باید همه را برای بحث و گپ‌وگفت در زمان غذا خوردن، مشتاق کند.

۱۰ قرمز برای میز غذا، بهترین رنگ است، از رنگ قرمز حتما استفاده کنید.

۱۱ لیوان‌ها و نوشیدنی‌ها را در دسترس بگذارید تا برای هرجرعه نوشیدنی یک نفر مجبور نشود از سرمیز بلند شود.

۱۲ هزاربار گفته‌ام و حالا هم می‌گویم، آب مرغ را دور نریزید. آن را فریز کنید تا وقتی مهمان سرزده و ناگهانی دارید، با کمی قارچ و سبزی تازه و خامه، سوپ فوری و خوشمزه‌ای کنار باقی غذاها روی میز باشد.

۱۳ آموزش آداب غذاخوری به فرزندان?تان با حالت جدی و سنگین و کلماتی مثل خواهش می‌کنم و... امکان ندارد. به آنها یاد بدهید که تمیز غذا بخورند و صمیمی و خودمانی سرمیز غذا بیایند.

۱۴ قاشق و چنگال را از بهترین جنس‌های بازار انتخاب کنید و مطمئن باشید که وقتی قاشق را به دهان می‌گذارید لبه‌های آن لب شما را نمی‌برد و دندانه‌های چنگال تیز نیست.

۱۵ مرغی که با زنجبیل، سیر و سبزی‌های معطر طعم‌دار شده و در فر پخته شده، یک غذای مجلسی به شدت چشمگیر اما راحت است.

۱۶ برای پاک کردن گوشت و مرغ، لبه چاقو را به سمت تخته بگیرید تا دست تان خونریزی نکند و با چسب زخم سرمیز غذا ننشینید.

۱۷ میگو را ۳ دقیقه در آب جوشیده بیندازید و بعد سرخ کنید و بعد روی آن نمک و پودرسیر بپاشید. به همین راحتی یکی از غذاهای منوی شام مهمان?تان آماده می‌شود.

۱۸ عادت‌های غذایی آدم‌هایی که سرمیز غذای شما می‌نشینند را به خودتان یادآوری کنید و از آنها استفاده کنید.

۱۹ خودتان غذا بخورید. هیچ چیز بدتر از این نیست که سرمیز غذا چشم?تان در بشقاب دیگران باشد و هی کفگیر برنج در بشقاب‌های خالی کنید و هی بفرما بزنید.

۲۰ برای جمع کردن میز عجله نکنید، بحث‌ها و حرف‌ها می‌تواند حالا حالاها ادامه داشته باشد و ناخونک‌زدن به غذا هم لذت خودش را دارد.

منبع: گاردین