سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
لبخند پشت میز شام

جنی روسترچ، آشپزی آمریکایی است که همراه با همسرش، سایت معروف و پرخواننده، «دینراستوری» را مینویسند. این خانم آشپز ۲۰ راهحل ساده دارد تا یک میز غذای خانوادگی را جذاب، به یادماندنی و دوست داشتنی کند. این راهحلها آنقدر ساده است که امتحان هر کدام از آنها میتواند، تمام تصورات شما را از سختی آشپزی، دعوت مهمان به خانه و سنگ تمام گذاشتن، عوض کند...
۱ اگر غذا را چشیدید و حس کردید که یک چیزی کم دارد، اما نمیدانید چه چیزی، ترشی را امتحان کنید. کمی آبغوره یا سرکه یا رب در خورش?تان بریزید.
۲ سبزیهای خورش را همیشه بیشتر از حد معمول بریزید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.
۳ لیموهای آبدار و خوش عطر، لیموهایی با پوست نازک و صاف هستند.
۴ خلاقیت با گیاهان یا سرکه در آشپزی؟ بله. خلاقیت با جوششیرین و بیکینگ پودر و وانیل؟ هرگز.
۵ دسر حتما کیک باشد یا کیک هم جزو خوراکهای دسر باشد.
۶ دارچین و فلفل قرمز را باهم ترکیب کنید. ادویهای خارقالعاده ساختهاید که همه دستورش را میخواهند.
۷ انواع و اقسام سبزیها را با هم ترکیب کنید و در سالاد بریزید. برای درست کردن سالاد، دستورالعمل خاصی نیازی نیست، فقط هرچه تعداد سبزیها بالاتر باشد، سالادتان خوشمزهتر میشود.
۸ وقتی مهمان در خانه است، برای طول کشیدن آماده شدن غذا، اتفاقاتی که پیش آمده، طعم غذا و تعارفهایی از این دست، عذرخواهی نکنید. مهمانها حواس?شان به این تعارفها نیست، این تعارفها فقط حواس?شان را به آنها جمع میکند.
۹ به بحثهای جذاب سرمیز فکر کنید و با یک موضوع مشخص، سرمیز بنشینید. این موضوع باید همه را برای بحث و گپوگفت در زمان غذا خوردن، مشتاق کند.
۱۰ قرمز برای میز غذا، بهترین رنگ است، از رنگ قرمز حتما استفاده کنید.
۱۱ لیوانها و نوشیدنیها را در دسترس بگذارید تا برای هرجرعه نوشیدنی یک نفر مجبور نشود از سرمیز بلند شود.
۱۲ هزاربار گفتهام و حالا هم میگویم، آب مرغ را دور نریزید. آن را فریز کنید تا وقتی مهمان سرزده و ناگهانی دارید، با کمی قارچ و سبزی تازه و خامه، سوپ فوری و خوشمزهای کنار باقی غذاها روی میز باشد.
۱۳ آموزش آداب غذاخوری به فرزندان?تان با حالت جدی و سنگین و کلماتی مثل خواهش میکنم و... امکان ندارد. به آنها یاد بدهید که تمیز غذا بخورند و صمیمی و خودمانی سرمیز غذا بیایند.
۱۴ قاشق و چنگال را از بهترین جنسهای بازار انتخاب کنید و مطمئن باشید که وقتی قاشق را به دهان میگذارید لبههای آن لب شما را نمیبرد و دندانههای چنگال تیز نیست.
۱۵ مرغی که با زنجبیل، سیر و سبزیهای معطر طعمدار شده و در فر پخته شده، یک غذای مجلسی به شدت چشمگیر اما راحت است.
۱۶ برای پاک کردن گوشت و مرغ، لبه چاقو را به سمت تخته بگیرید تا دست تان خونریزی نکند و با چسب زخم سرمیز غذا ننشینید.
۱۷ میگو را ۳ دقیقه در آب جوشیده بیندازید و بعد سرخ کنید و بعد روی آن نمک و پودرسیر بپاشید. به همین راحتی یکی از غذاهای منوی شام مهمان?تان آماده میشود.
۱۸ عادتهای غذایی آدمهایی که سرمیز غذای شما مینشینند را به خودتان یادآوری کنید و از آنها استفاده کنید.
۱۹ خودتان غذا بخورید. هیچ چیز بدتر از این نیست که سرمیز غذا چشم?تان در بشقاب دیگران باشد و هی کفگیر برنج در بشقابهای خالی کنید و هی بفرما بزنید.
۲۰ برای جمع کردن میز عجله نکنید، بحثها و حرفها میتواند حالا حالاها ادامه داشته باشد و ناخونکزدن به غذا هم لذت خودش را دارد.
منبع: گاردین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست