جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
اصلاحات در آشپزخانه
با بالا رفتن قیمتها، موادغذایی حکم کیمیا را پیدا کردهاند و برای کاهش هزینهها باید به اندازه خرید کرد و در استفاده از موادغذایی همه موارد را در نظر گرفت تا میزان ضایعات به حداقل ممکن برسد...
خیلی وقتها به دلیل ماندگی غذا، مجبور میشوید برنج و نان کهنه را دور بریزید در حالی که میتوانید قبل از فاسدشدن، آنها را فرآوری کنید و به روشی دیگر مورد استفاده قرار دهید. ما نیز در این پوستر قصد داریم ۱۰ توصیه برای کاهش میزان دورریز آشپزخانه به شما پیشنهاد کنیم.
۱. میوههای رسیده را بپزید. شما میتوانید میوههای رسیدهای مانند موز قهوهایشده را در تهیه نان و شیرینی استفاده کنید یا به جای دور انداختن، آن را به صورت پوره در تهیه دسر مورد استفاده قرار دهید.
۲. نانهای خشک را دور نریزید. برای مصرف هر چه بیشتر نانهای خشک شده بهتر است نانها را با سبزیهای معطر و ادویهها مزهدار کنید و پس از خرد کردن آنها را روی سالاد یا سوپ بریزید.
۳. خودتان سبزی بکارید. این توصیه شاید عجیب و غریب باشد اما واقعیت دارد. شما میتوانید با کاشت سبزیهای برگسبز هم هر روز سبزی تازه داشته باشید و هم میزان ضایعات حاصل از خریدن سبزیهای کهنه از سبزیفروشی و زمان کوتاه مصرف آنها را به حداقل برسانید.
۴. از باقیمانده شیرتان، پنیر تهیه کنید. وقتی حجم زیادی شیر خریدهاید که به زمان تاریخ انقضای آن نزدیک شده است چه بهتر که آن را با کمی مایه پنیر به پنیری تازه تبدیل کنید. البته حداقل نمک را در تهیه آن به کار ببرید و در صورت تمایل آن را با زیره یا آویشن مزهدار کنید.
۵. با بستنی یخی آرامش بگیرید. با اینکه نوشابه چندان هم نوشیدنی مناسبی نیست اما میتوانید باقیمانده نوشابهای که برای میهمانی خریداری کردهاید را در قالب بستنی یخی بریزید و بعد از فریزشدن میل کنید.
۶. از پوست میوهها بیشتر استفاده کنید. شما میتوانید از پوست میوههایی مانند پرتقال بهخصوص در فصل تابستان برای دور کردن پشه و مورچه در خانه استفاده کنید البته در صورتی که پوست پرتقال را کاملا له کنید (به شرطی که فاقد هر نوع نشانه آلودگی و کپک باشد) و در گوشه و کنار خانه قرار دهید.
۷. برنجتان را بو دهید. شما میتوانید برنج اضافی را به جای دور ریختن در یک خشککنبرقی رطوبتگیری کنید و سپس آن را بو دهید به این ترتیب با سایر غلات بو داده مخلوط کنید و به عنوان تنقلات آن را بخورید. در این شرایط اگر ۲۴ ساعت هم این برنج خارج از یخچال باقی بماند، خراب نمیشود و قابل استفاده است.
۸. باکتریها را از اسفنجتان پاک کنید. اسفنجی که برای تمیز کردن به کار برده میشود ممکن است مملو از باکتری باشد و شما تصور کنید که دیگر باید آن را دور انداخت در حالی که میتوانید با قرار دادن اسفنج در مایکروفر، آن را از ۹۹درصد باکتریها پاک کنید و دوباره مورد استفاده قرار دهید.
۹. نانهای بیات را تست کنید. خیلی وقتها نانهای کهنه (اما کپک نزده) آنقدر میمانند تا دور ریخته شوند در حالی که شما میتوانید آنها را در تستر به صورت ترد درآورید و با کمی پنیر و سبزیهای تازه مزهدار کنید و به عنوان یک میان وعده مغذی میل کنید.
۱۰. در پایان نیز همه را با هم مخلوط کنید. به عنوان آخرین توصیه به شما پیشنهاد میکنیم که میوهها و سبزیهای کهنه و مانده را خرد و با هم مخلوط کنید و به صورت کود در باغچهتان بریزید، به این ترتیب مناسبترین استفاده را از باقیمانده میوهها و سبزیها کردهاید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست