جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا
میگو با سس خردل
![میگو با سس خردل](/web/imgs/16/11/jrm6d1.jpeg)
زمان تهیه و پخت:
۲۰ دقیقه
مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز خرد شده:
۴/۱ پیمانه
سیر کاملا خرد شده:
۲ حبه
روغن زیتون:
۲ قاشق چایخوری
آب سیب:
۴/۱ پیمانه
خردل:
۲ قاشق غذاخوری
فلفل:
۸/۱ قاشق چایخوری
میگوی پوست کنده متوسط :
۳۴۰ گرم
گوجه فرنگی کوچک:
یک عدد تخم گرفته و برش خورده
طرز تهیه
۱- در یک تابه نچسب، پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
۲- آب سیب، خردل و فلفل را به ظرف اضافه کنید و آنها را بجوشانید، سپس حرارت را کم کنید.
۳- میگوها را درون مواد در حال جوش بریزید و آنها را تا زمانی که صورتی رنگ شوند بپزید.
۴- گوجه فرنگیهای خرد شده را به محتوای ظرف اضافه کنید و بگذارید بپزند.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات شهدای خدمت ایران علیرضا زاکانی سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف محمدباقر قالیباف مناظره انتخاباتی
سیل هواشناسی بارش باران سوادکوه قتل قوه قضاییه تهران سیلاب سازمان هواشناسی محیط زیست شهرداری تهران افزایش حقوق بازنشستگان
دولت سیزدهم قیمت خودرو هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت طلا دلار حقوق بازنشستگان بازنشستگان نهضت ملی مسکن مسکن قیمت سکه خودرو
جوکر فضای مجازی احسان علیخانی تلویزیون سینمای ایران رسانه ملی سریال سینما تئاتر
ماهواره دانش بنیان
رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین دونالد ترامپ بولیوی جنگ غزه چین اتحادیه اروپا اوکراین ترکیه حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران لیگ برتر عبدالکریم حسن کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا جواد نکونام لیگ برتر ایران
نمایشگاه الکامپ همراه اول عیسی زارع پور وزیر ارتباطات فناوری ایلان ماسک گوشی
دیابت سازمان غذا و دارو کاهش وزن سرطان زوال عقل سلامت روده