سه شنبه, ۲۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 11 June, 2024
مجله ویستا

میگو با سس خردل


میگو با سس خردل

▪ زمان تهیه و پخت: ۲۰ دقیقه
● مواد لازم برای ۲ نفر
▪ پیاز خرد شده: ۴/۱ پیمانه
▪ سیر کاملا خرد شده: ۲ حبه
▪ روغن زیتون: ۲ قاشق چای‌خوری
▪ آب سیب: ۴/۱ پیمانه
▪ خردل: ۲ قاشق غذاخوری
▪ فلفل: ۸/۱ …

زمان تهیه و پخت:

۲۰ دقیقه

مواد لازم برای ۲ نفر

پیاز خرد شده:

۴/۱ پیمانه

سیر کاملا خرد شده:

۲ حبه

روغن زیتون:

۲ قاشق چای‌خوری

آب سیب:

۴/۱ پیمانه

خردل:

۲ قاشق غذاخوری

فلفل:

۸/۱ قاشق چایخوری

میگوی پوست کنده متوسط :

۳۴۰ گرم

گوجه فرنگی کوچک:

یک عدد تخم گرفته و برش خورده

طرز تهیه

۱- در یک تابه نچسب، پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.

۲- آب سیب، خردل و فلفل را به ظرف اضافه کنید و آن‌ها را بجوشانید،‌ سپس حرارت را کم کنید.

۳- میگوها را درون مواد در حال جوش بریزید و آن‌ها را تا زمانی که صورتی رنگ شوند بپزید.

۴- گوجه فرنگی‌های خرد شده را به محتوای ظرف اضافه کنید و بگذارید بپزند.