سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

توصیه های غذایی برای همه


توصیه های غذایی برای همه

در طب سنتی توصیه های غذایی زیادی وجود دارد؛ زیرا کارشناسان معتقدند که هر چند مواد غذایی خواص ویژه ای دارد اما مصرف آن ها با هم ممکن است باعث ایجاد عوارضی شود.

در طب سنتی توصیه های غذایی زیادی وجود دارد؛ زیرا کارشناسان معتقدند که هر چند مواد غذایی خواص ویژه ای دارد اما مصرف آن ها با هم ممکن است باعث ایجاد عوارضی شود. در این مطلب به بخشی از این توصیه ها می پردازیم.

مصرف آلو با انواع لبنیات به دلیل سخت شدن عمل هضم، باعث اختلال عملکرد دستگاه گوارش و درد و سوءهاضمه می شود. مصرف سرکه با حلیم مضر است.

مصرف انار با حلیم باعث گرفتگی مویرگ ها می شود. مصرف تخم مرغ با قارچ باعث ایجاد بلغم، گاستریت و رسوب مواد در دیواره رگ ها می شود. خوردن خربزه یا هندوانه بعد از مصرف آبگوشت و گوشت ها، هضم را سخت تر می کند که نتیجه آن درد شدید معده، اسهال، استفراغ و افزایش عوارض بیماری هایی با منشاء بلغم است.

خوردن گوشت گاو و گوشت حیوانات وحشی، باعث کند ذهنی و فراموشی بسیار می شود. از تنوع غذایی زیاد بپرهیزید زیرا به علت ذائقه های مختلف، باعث اختلال در عملکرد آنزیم های گوارشی می شود. افراط در خوردن غذاهای شور، ترش و شیرین، باعث پیری زودرس ، بروز دیابت و فشار خون می شود.