سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
توصیه های غذایی برای همه
در طب سنتی توصیه های غذایی زیادی وجود دارد؛ زیرا کارشناسان معتقدند که هر چند مواد غذایی خواص ویژه ای دارد اما مصرف آن ها با هم ممکن است باعث ایجاد عوارضی شود. در این مطلب به بخشی از این توصیه ها می پردازیم.
مصرف آلو با انواع لبنیات به دلیل سخت شدن عمل هضم، باعث اختلال عملکرد دستگاه گوارش و درد و سوءهاضمه می شود. مصرف سرکه با حلیم مضر است.
مصرف انار با حلیم باعث گرفتگی مویرگ ها می شود. مصرف تخم مرغ با قارچ باعث ایجاد بلغم، گاستریت و رسوب مواد در دیواره رگ ها می شود. خوردن خربزه یا هندوانه بعد از مصرف آبگوشت و گوشت ها، هضم را سخت تر می کند که نتیجه آن درد شدید معده، اسهال، استفراغ و افزایش عوارض بیماری هایی با منشاء بلغم است.
خوردن گوشت گاو و گوشت حیوانات وحشی، باعث کند ذهنی و فراموشی بسیار می شود. از تنوع غذایی زیاد بپرهیزید زیرا به علت ذائقه های مختلف، باعث اختلال در عملکرد آنزیم های گوارشی می شود. افراط در خوردن غذاهای شور، ترش و شیرین، باعث پیری زودرس ، بروز دیابت و فشار خون می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست