شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ برنج و میوه


پودینگ برنج و میوه

● مواد لازم
▪ بادام ورق شده: یک مشت
▪ شکر: ۵ قاشق چای‌خوری
▪ پرتقال: ۲ عدد
▪ آلو رسیده: ۱۲ عدد
▪ پودر وانیل: اختیاری
▪ برنج: با کیفیت عالی (۱۵۰×۴ گرم)

● پودینگ برنج و میوه
در یک قابلمه …

مواد لازم

بادام ورق شده:

یک مشت

شکر:

۵ قاشق چای‌خوری

پرتقال:

۲ عدد

آلو رسیده:

۱۲ عدد

پودر وانیل:

اختیاری

برنج:

با کیفیت عالی (۱۵۰×۴ گرم)

پودینگ برنج و میوه

در یک قابلمه شکر ریخته و با کمی آب مخلوط کنید و بگذارید تا بجوشد. پرتقال را پوست کنده و درون ماهی‌تابه بریزید و همچنین آلوهای رسیده را برش زده و هسته آن را دربیاورید و به قابلمه کمی وانیل اضافه کنید. از طرف دیگر برنج را به صورت کته درست کرده و در یک کاسه بریزید و آن را منسجم کنید و در ظرفی که می‌خواهید برای سرو ‌آماده کنید قرار دهید و میوه‌های پخته شده را به آن اضافه کنید. در آخر بادام‌ها را روی کل پودینگ ریخته و از خوردن آن لذت ببرید.