شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
پودینگ برنج و میوه
مواد لازم
بادام ورق شده:
یک مشت
شکر:
۵ قاشق چایخوری
پرتقال:
۲ عدد
آلو رسیده:
۱۲ عدد
پودر وانیل:
اختیاری
برنج:
با کیفیت عالی (۱۵۰×۴ گرم)
پودینگ برنج و میوه
در یک قابلمه شکر ریخته و با کمی آب مخلوط کنید و بگذارید تا بجوشد. پرتقال را پوست کنده و درون ماهیتابه بریزید و همچنین آلوهای رسیده را برش زده و هسته آن را دربیاورید و به قابلمه کمی وانیل اضافه کنید. از طرف دیگر برنج را به صورت کته درست کرده و در یک کاسه بریزید و آن را منسجم کنید و در ظرفی که میخواهید برای سرو آماده کنید قرار دهید و میوههای پخته شده را به آن اضافه کنید. در آخر بادامها را روی کل پودینگ ریخته و از خوردن آن لذت ببرید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست