پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

چیکن راتاتویی


چیکن راتاتویی

مواد لازم برای ۴ نفر:
سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد، حبه‌ای
بادمجان کوچک: ۳ عدد، حلقه‌حلقه
کدوی متوسط: یک عدد، حلقه‌حلقه
فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، خرد کرده
قارچ: ۱۰۰ گرم، ورقه‌ورقه

مواد لازم برای ۴ نفر:

سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد، حبه‌ای

بادمجان کوچک: ۳ عدد، حلقه‌حلقه

کدوی متوسط: یک عدد، حلقه‌حلقه

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، خرد کرده

قارچ: ۱۰۰ گرم، ورقه‌ورقه

سیر: دو حبه، رنده شده

گوجه فرنگی متوسط: ۲ عدد، خرد کرده

روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

۱ - روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. تکه های مرغ را نمک و فلفل پاشیده و ۱۰ دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته و طلایی شود، سپس آن را از قابلمه خارج کنید.

۲ - هر کدام از سبزیجات را ۴ تا ۵ دقیقه در روغن سرخ کنید. در صورت نیاز کمی روغن به غذا اضافه کنید.

۳ - مرغ و سبزیجات تفت‌داده شده را به تابه برگردانده و با یک دوم پیمانه آب جوش روی شعله ملایم و با در بسته نیم‌ساعت بپزید تا سبزیجات کاملا نرم شود. نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و آن را سرو کنید.

نکات:

این غذا را می‌توانید با مرغ پخته شده باقیمانده از یک غذای دیگر تهیه کنید.

برای طعم بهتر، مرغ را قبل از سرخ کردن ادویه لمون‌پپر، ‌بپاشید.