دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ فلافل عربی


ساندویچ فلافل عربی

● مواد لازم:
▪ برای ۴ نفر:
▪ نخود=۲۵۰ گرم
▪ باقلا سبز خام=۲۵۰ گرم
▪ جعفری و تره=۱ پیمانه
▪ پیاز یا پیازچه=۴/۱ پیمانه
▪ نمک=به مقدار لازم
▪ پودر زیره=۲/۱ قاشق غذاخوری
▪ جوش شیرین=۲/۱ قاشق …

مواد لازم:

برای ۴ نفر:

نخود=۲۵۰ گرم

باقلا سبز خام=۲۵۰ گرم

جعفری و تره=۱ پیمانه

پیاز یا پیازچه=۴/۱ پیمانه

نمک=به مقدار لازم

پودر زیره=۲/۱ قاشق غذاخوری

جوش شیرین=۲/۱ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر=۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه،قرمز و زردچوبه=۲/۱ قاشق چایخوری

آرد سفید=۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع=به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس:

ارده=۱ قاشق غذاخوری

ماست=۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو=۲/۱ قاشق غذاخوری

نمک=۲/۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه ساندویچ:

نان ساندویچ=۵ عدد

خیارشور خرد شده=۳ عدد

گوجه فرنگی خرد شده=۳ عدد

کاهوی خرد شده=۲/۱ پیمانه

۱) نخود را از ۲۴ ساعت قبل در آب بخیسانید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.

۲)پس از ۲۴ ساعت نخود را از آب در بیاورید و با باقلا،جعفری و تره،پیاز یا پیازچه دو بار چرخ کنید تا مخلوطی کاملا نرم و یکدست بدست آید.

۳) نمک،پودر زیره،جوش شیرین،بیکینگ پودر،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه و آرد سفید را به مخلوط چرخ شده،اضافه کنید و آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

۴)پس از ۱ ساعت،مواد را از یخچال بیرون آورده به اندازه یک گردو از مایه بردارید و با دستگاه مخصوص یا در کف دست آن را به شکل حلقه های گرد درآورید و آن را در روغن فراوان سرخ کنید.

۵)برای تهیه سس ارده لازم است ارده،ماست،آبلیمو و نمک را با هم مخلوط کنید تا سس غلیظی به دست آید.

۶) داخل نان مخصوص ساندویچ،ابتدا یک قاشق غذاخوری سس ارده بریزید و خوب آن را داخل نان پهن کنید.

۷) سپس تعدادی فلافل و مقداری کاهو،گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده بگذارید.