شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

سالاد پانیستا


سالاد پانیستا

● مواد لازم:
▪ سیر: ۲ حبه
▪ سرکه بالزامیک: ۵ قاشق غذاخوری
▪ شاهی: ۱۰۰ گرم
▪ اسفناج: ۱۰۰ گرم
▪ ریحان: ۱۰۰ گرم

● طرز تهیه:
در یک ماهی‌تابه روغن زیتون ریخته و سیر را درون آن رنده کنید. برگ‌های …

مواد لازم:

سیر:

۲ حبه

سرکه بالزامیک:

۵ قاشق غذاخوری

شاهی:

۱۰۰ گرم

اسفناج:

۱۰۰ گرم

ریحان:

۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

در یک ماهی‌تابه روغن زیتون ریخته و سیر را درون آن رنده کنید. برگ‌های شاهی و ریحان را درون آن خرد کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. اسفناج‌ها را شسته و درون ماهی‌تابه تفت دهید و درآخر سرکه بالزامیک را به آن بیفزایید.