جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

چیپس خلالی با طعم رزماری


چیپس خلالی با طعم رزماری

سیب زمینی های شسته شده را پوست کنید و آن ها را به صورت خلالی خرد کنید.

مواد لازم:

سیب زمینی: ۲عدد

روغن گیاهی: یک قاشق غذاخوری

پودر سیر: یک چهارم قاشق چای خوری

برگ رزماری خشک و پودر شده: یک قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه:

فر را روی ۲۳۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

سیب زمینی های شسته شده را پوست کنید و آن ها را به صورت خلالی خرد کنید.

خلال های سیب زمینی را در آب گرم به همراه کمی آب لیموی تازه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بریزید و سپس آن را روی دستمال آشپزخانه پهن کنید تا آب آن کاملاً گرفته شود.

در ظرف مناسب، سیب زمینی را همراه روغن گیاهی، پودر سیر و رزماری مخلوط کنید به حدی که سیب زمینی ها با مواد کاملاً پوشیده شود. سپس آن را روی ظرف مناسب بریزید و کاملاً پخش و با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید.

سینی فر را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سیب زمینی ها طلایی شود طی فرآیند پخته شدن، سیب زمینی ها را دو تا ۳ بار بچرخانید تا کاملاً پخته شود.