دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا
سوپ مارون
![سوپ مارون](/web/imgs/16/11/kor451.jpeg)
مواد لازم
نیم کیلو شاه بلوط
۱۵۰ گرم روغن
۷۵ گرم آرد سفید
نیم کیلو گوشت گوساله یا دو کیلو استخوان
مغز دودانه لیمو ترش یا نارنگی
طرز تهیه :
شاه بلوط ها را از پوست جدا کنید، پوست نازک قهوه ای رنگش را هم بگیرید اگر پوستش به سختی کنده شد در آب گرم بگذارید. گوشت و شاه بلوط را با هم بار کنید تا بپزد. ۱ تکه پرتقال درونش بریزید.
سپس آب گوشت را صاف کنید که به اندازه ۶ فنجان معمولی شود.
شاه بلوط ها را از الک رد کنیدو در سوپ بریزید که شل شود و با سوپ مخلوط کنید وقتی جوش آمد و بوی خامی آرد تمام شد سوپ آماده است. این سوپ با موادی که داخلش کرده اید ۱۲ فنجان می شود و برای ۸ تا ۱۰ نفر کافی است می توانید مغز لیمو ترش یا مغز نارنگی به آن اضافه کنید و کمی هم جعفری خرد کرده بپاشید.
kho۰o۰o۰oshmazze.mihanblog.com
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب مجلس محمدجواد ظریف انتخابات مجلس دوازدهم
تهران قوه قضاییه پلیس قتل هواشناسی شهرداری تهران سیاست تب دنگی سازمان هواشناسی پشه آئدس وزارت بهداشت گرما
خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت دلار واردات خودرو ایران خودرو بازار خودرو سایپا قیمت طلا برق مالیات بازنشستگان
سعید راد سینمای ایران درگذشت دفاع مقدس سینما عراق تلویزیون بازیگر عاشورا کربلا محرم تئاتر
فناوری دانشگاه دانش بنیان شرکت دانش بنیان حوزه علمیه دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان
رژیم صهیونیستی جو بایدن غزه کامالا هریس دونالد ترامپ روسیه یمن اسرائیل فلسطین آمریکا ترامپ چین
پرسپولیس فوتبال استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک 2024 پاریس سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه استقلال المپیک
فیلترینگ تبلیغات سامسونگ ایلان ماسک همستر کامبت گوگل سرعت اینترنت آیفون شرکت های دانش بنیان مایکروسافت تلفن همراه تلگرام
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی بیماری دیابت سرطان خواب ویتامین افسردگی استرس سازمان نظام پزشکی