شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا

سبزیجات تابه ای روی نان تست پنیری


سبزیجات تابه ای روی نان تست پنیری

در تابه بزرگی، هویج، قارچ، سیر و پیاز را در روغن زیتون روی حرارت متوسط حدود ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات طلایی شوند.

تعداد: ۴ نفر

زمان تهیه و پخت: ۲۰ دقیقه

• مواد لازم

۸ عدد نان تست

۱۲۰ گرم هویج کوچک و ترد، نصف شده از طول

۲۳۰ گرم قارچ خرد شده

۴ حبه سیر رنده شده

یک عدد پیاز قرمز کوچک

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱۱۵ گرم پنیر بز

ریحان تازه (اختیاری)

• طرز تهیه

۱. نان ها را روی سینی فر بچینید و کنار بگذارید.

۲. در تابه بزرگی، هویج، قارچ، سیر و پیاز را در روغن زیتون روی حرارت متوسط حدود ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات طلایی شوند. دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید، در تابه را بگذارید و اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد تا سبزیجات ترد و نرم شوند. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل اضافه کنید.

۳. در این مرحله، نان های تست را یک تا دو دقیقه برشته کنید. روی آنها پنیر بز بمالید و یک تا دو دقیقه دیگر حرارت دهید تا پنیرها آب شوند.

۴. برای سرو، سبزیجات را روی نان ها بریزید، روغن زیتون بریزید و با ریحان تازه تزئین کنید.