شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

ویژگیهای لاشه های مرغ تازه


ویژگیهای لاشه های مرغ تازه

از نظر ظاهری ، لاشه مرغ تازه باید دارای مشخصات زیر باشد :
▪ پوست بطور یكنواخت روی بدن كشیده و عاری از هر گونه پارگی یا تورم ، خونمردگی یا تغییر رنگ و خراش باشد.
▪ كاملا تمیز و عاری …

از نظر ظاهری ، لاشه مرغ تازه باید دارای مشخصات زیر باشد :

پوست بطور یكنواخت روی بدن كشیده و عاری از هر گونه پارگی یا تورم ، خونمردگی یا تغییر رنگ و خراش باشد.

كاملا تمیز و عاری از ذرات خارجی باشد و پركنی بطور كامل انجام گرفته باشد .

هیچگونه بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن از آن به مشام نرسد .

عضلات دارای سفتی و قوام طبیعی و چربیها به رنگ زرد روشن یكنواخت بدون هر گونه بوی زننده باشد .

اندرونه آن بطور كامل تخلیه شده باشد .

۲-مرغ منجمد آماده طبخ علاوه بر ویژگیهای فوق باید :

فاقد هر گونه آثار سوختگی ناشی از انجماد باشد .

در كیسه های پلاستیكی شفاف و بی عیب و دست نخورده عرضه گردد.

در داخل بسته بندی ، خونابه یا آب منجمد شده وجود نداشته باشد .

در مدت كوتاهی پس از بیرون آوردن از سردخانه وپژه مرغ منجمد ( برودت حداقل ۱۸- ) به فروش برسد و بگونه ای كه همواره بطور كاملا یخ زده به دست مصرف كننده برسد .

ضمن دقت در مصرف مواد پروتئینی خام دامی در صورت برخورد با هر گونه تخلف از جانب عرضه كنندگان مراتب را به اطلاع ادارات كل دامپزشكی استانها و شهرستان مبداء برسانند تا در اسرع وقت با متخلفین برخورد صورت پذیرد .