یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کباب رولی شکم پر با فلفل دلمه ای


کباب رولی شکم پر با فلفل دلمه ای

شما کسی را سراغ دارید که از کباب بدش بیاید؟ حالا هر نوع کبابی که می خواهد باشد! از کباب کوبیده و برگ گرفته تا جوجه کباب، حتی همین کباب تابه ای های خانگی طرفداران زیادی دارند. در این مطلب هم طرز تهیه نوعی جدید از کباب با فلفل دلمه ای را به شما آموزش می دهیم.

شما کسی را سراغ دارید که از کباب بدش بیاید؟ حالا هر نوع کبابی که می خواهد باشد! از کباب کوبیده و برگ گرفته تا جوجه کباب، حتی همین کباب تابه ای های خانگی طرفداران زیادی دارند. در این مطلب هم طرز تهیه نوعی جدید از کباب با فلفل دلمه ای را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

500 گرم گوشت راسته گوسفندی یا فیله گوساله

4 عدد فلفل دلمه ای رنگی

1 ق م زعفران دم کرده غلیظ

1 ق س آب لیمو

به میزان لازم نمک و فلفل

2 ق س روغن مایع

روش تهیه:

1. ابتدا گوشت را با یک چاقوی تیز به صورت ورقه های نازک برش دهید. فلفل دلمه ای ها را هم بعد ا زآنکه شستید، به صورت خلالی خرد کرده، کنار بگذارید.

2. یکی از ورقه های گوشت را روی سطح تمیزی قرار دهید. حالا خلال های فلفل دلمه ای رنگی را روی آن قرار دهید، سپس گوشت را لوله کنید. کباب آماده شده را به سیخ بکشید. هر تعداد که می شود کباب ها را به همین شکل آماده کنید.

3. در یک کاسه زعفران، آب لیمو، مقداری نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس با برس، مخلوط را روی کباب ها بمالید.

4. در یک تابه مناسب مقدار کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا کباب ها را داخل تابه خوب سرخ کنید تا آماده شوند.



همچنین مشاهده کنید