دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
کباب کبک درسته
گوشت کبک : ۴ عدد
آب لیموترش : ۱ فنجان
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
روغن زیتون : ۱ فنجان
کره : ۱۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
موهای ریز کبک را روی آتش میسوزانیم، بعد آن را بهدقت تمیز میکنیم و میشوئیم و خشک میکنیم، بعد زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم. و کمی از زعفران را با روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط مینمائیم و کبکها را یک شب در این مایه میخوابانیم بعد درسته سیخ میکشیم و در فر و یا روی آتش کباب میکنیم (حرارت فر ۴۵۰ درجه باید باشد) سیخها را در سینی فر میچینیم و سینی را روی پنجره وسط فر قرار میدهیم و یکساعت تا یکساعت و نیم میگذاریم در فر بماند، در این فاصله کره را آب میکنیم و با کمی زعفران و آب لیمو مخلوط مینمائیم و گاهی از این سس روی کبکها میدهیم و سیخها را پشت و رو میکنیم تا کبکها کاملاً برشته و طلائی شود و در صورتیکه روی آتش را کباب کنیم باید آتش یکنواخت و ملایم باشد و مرتب روی آنها را از سس کره و زعفران داد و سیخها را پشت ورو کرد تا مغر آنها کاملاً بپزد و روی آنها برشته شود و بعد در دیس تزئین میکنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست