یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
خوراک نخود فرنگی | طرز تهیه خوراک نخود فرنگی و گوشت (keema)
گوشت قرمز چرخ کرده 900 گرم
روغن ¼ پیمانه
سیر تازه ریز شده 6 الی 9 حبه
فلفل چیلی سبز 3 الی 6 عدد
نخود فرنگی 500 گرم
گشنیز تازه 1 دسته
فلفل هالاپینو یا جالاپینو 4 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
گوجه فرنگی بزرگ 2 عدد
ادویه مخلوط گرام ماسالا 2 قاشق مرباخوری
نمک 2 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری
پودر زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق مرباخوری
پودر کاری 1 قاشق مرباخوری
پودر زیره سبز 1 قاشق مرباخوری
پودرآنغوزه ¼ قاشق مرباخوری
پودر شنبلیله خشک ¼ قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز ¼ قاشق مرباخوری
زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه خوراک نخود فرنگی و گوشت (keema)
در صورتی که از تمامی ادویه جات استفاده می شود آنها را (یکی یکی) در تابه نسوز بر روی شعله ملایم بدون روغن تفت می دهیم تا عطر مواد بلند شود. سپس مواد را در هاون یا آسیاب پودر می کنیم.
ادویه ها را در در ظرفی جداگانه به مقدار مشخص تقسیم می کنیم.
پیاز را به صورتی خلالی باریک خرد می کنیم.
زنجبیل را به صورت ریز رنده می کنیم و سیر را ریز خرد می کنیم.
فلفل های چیلی را ریز خرد می کنیم.
روغن را در تابه و روی شعله ملایم حرارت می دهیم و پس از داغ شدن، پیاز را در آن تفت می دهیم تا کمی طلایی رنگ شود.
سیر تازه را همراه با زنجبیل و فلفل چیلی اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. سپس مقداری شعله را کم کرده و ضمن هم زدن مداوم به مدت 5 دقیقه مواد را آرام پز می کنیم.
ادویه ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با مواد دیگر آمیخته شده و حالتی متراکم و غلیظ به خود بگیرد.
به هم زدن ادامه می دهیم و پس از اینکه شروع به چسبیدن بر روی کف تابه کرد، کمی آب به مواد اضافه می کنیم و مجددا محتویات تابه را هم می زنیم. (در صورت لزوم می توانیم آب بیشتری اضافه کنیم)
چندین بار این عمل را تکرار می کنیم و هر بار پس از تبخیر شدن آب مواد، آب بیشتری به آن اضافه می کنیم(جمعا 3 بار این کار را انجام می دهیم که 15 دقیقه به طول خواهد انجامید).
حالا مخلوط را در کاسه می ریزیم تا بتوانیم گوشت چرخ کرده را در تابه سرخ کنیم.
همین که گوشت در حال سرخ شدن است مقدار 1 قاشق مرباخوری ادویه گرام ماسالا (در صورت تمایل) را همراه با نمک و 1 قاشق چای خوری پودر تازه فلفل سیاه به گوشت اضافه می کنیم.
بعد از اینکه گوشت کاملا سرخ شد، زمان اضافه کردن مخلوط پیاز به گوشت فرا می رسد، پس از مدت چند دقیقه گوشت را بر روی شعله ملایم تفت می دهیم و سپس نخود فرنگی را با آن مخلوط می کنیم.
گوجه فرنگی را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم.
صبر می کنیم تمام ترکیب مواد چند دقیقه به آرامی پخته و نخود فرنگی کاملا نرم و قابل جویدن شود.
برگ گشنیز را به خوبی خرد کرده و نیمی از آن را در تابه و باقی مانده آن را برای تزیین غذا کنار می گذاریم.
چنانچه تمایل به اضافه کردن پودر شنبلیله دارید، همزمان با اضافه کردن گوجه فرنگی به غذا اضافه می کنیم.
در مرحله آخر در تابه را بسته و با شعله کم اجازه می دهیم خوراک جا بیفتد و نخودفرنگی خوب بپزد.
خوراک نخود فرنگی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
خوراک نخود فرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم
ایران زلزله تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش
خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار گاز بانک مرکزی بازار خودرو نمایشگاه نفت مالیات مسکن
نمایشگاه کتاب رضا عطاران تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری تئاتر کتابخوانی
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان لیگ قهرمانان اروپا باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
رشد جهان ایلان ماسک شفق قطبی طوفان خورشیدی اپل ناسا گوگل هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
استرس مغز چاقی فشار خون بارداری زایمان آسم سرماخوردگی