شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

پیش‌غذای سبک و مقوی


پیش‌غذای سبک و مقوی

در شب‌های خنک و البته گاهی همراه با هوای آلوده پاییزی، خوردن یک سوپ خوشمزه به‌عنوان پیش‌غذا حسابی می‌چسبد و کلی خاصیت دارد. بعضی‌ها هم سوپ را به عنوان شام میل می‌کنند. اگر مایلید …

در شب‌های خنک و البته گاهی همراه با هوای آلوده پاییزی، خوردن یک سوپ خوشمزه به‌عنوان پیش‌غذا حسابی می‌چسبد و کلی خاصیت دارد. بعضی‌ها هم سوپ را به عنوان شام میل می‌کنند. اگر مایلید با هم روش پخت سوپ بلغور جو را مرور کنیم.

مواد لازم:

قلم گوساله: ۱ عدد، پیاز متوسط: ۲ عدد، بلغور جو: ۱ پیمانه، سیب‌زمینی متوسط: ۳ عدد، هویج متوسط: ۳ عدد، قارچ: ۱۵۰ گرم، شیر: ۲ پیمانه، جعفری و گشنیز: ۲۰۰ گرم، نمک، فلفل و روغن سرخ کردنی به میزان لازم.

طرز تهیه:

قلم را بگذارید با آب بجوشد و کاملا بپزد. بعد از این‌که قلم پخته شد آن را بیرون آورده و آب قلم را کنار بگذارید. حالا پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید. آب قلم را به پیازها اضافه کرده و هویج و سیب‌زمینی را با رنده درشت رنده کنید و داخل آب قلم بریزید و بلغور جو را که خوب شسته شده به این مواد اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بپزد. حالا نمک و فلفل را هم اضافه کرده و قارچ‌ها را که خوب شسته شده به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. در آخر هم شیر را همراه جعفری و گشنیز خرد شده به سوپ اضافه کنید و مرتب هم بزنید. وقتی سوپ کمی غلیظ شد شعله را خاموش کرده و سوپ را در ظرفی کشیده و همراه با افراد خانواده نوش جان کنید.