شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
پیشغذای سبک و مقوی
در شبهای خنک و البته گاهی همراه با هوای آلوده پاییزی، خوردن یک سوپ خوشمزه بهعنوان پیشغذا حسابی میچسبد و کلی خاصیت دارد. بعضیها هم سوپ را به عنوان شام میل میکنند. اگر مایلید با هم روش پخت سوپ بلغور جو را مرور کنیم.
مواد لازم:
قلم گوساله: ۱ عدد، پیاز متوسط: ۲ عدد، بلغور جو: ۱ پیمانه، سیبزمینی متوسط: ۳ عدد، هویج متوسط: ۳ عدد، قارچ: ۱۵۰ گرم، شیر: ۲ پیمانه، جعفری و گشنیز: ۲۰۰ گرم، نمک، فلفل و روغن سرخ کردنی به میزان لازم.
طرز تهیه:
قلم را بگذارید با آب بجوشد و کاملا بپزد. بعد از اینکه قلم پخته شد آن را بیرون آورده و آب قلم را کنار بگذارید. حالا پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید. آب قلم را به پیازها اضافه کرده و هویج و سیبزمینی را با رنده درشت رنده کنید و داخل آب قلم بریزید و بلغور جو را که خوب شسته شده به این مواد اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بپزد. حالا نمک و فلفل را هم اضافه کرده و قارچها را که خوب شسته شده به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. در آخر هم شیر را همراه جعفری و گشنیز خرد شده به سوپ اضافه کنید و مرتب هم بزنید. وقتی سوپ کمی غلیظ شد شعله را خاموش کرده و سوپ را در ظرفی کشیده و همراه با افراد خانواده نوش جان کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست