دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

کیک رولت | طرز تهیه کیک رولت خامه ای


مواد لازم طرز تهیه کیک رولت خامه ای

تخم مرغ جدا شده 4 عدد

 شکر دو سوم پیمانهٔ 200 میلی لیتری (دو قسمت شود)

 آرد الک شده دو سوم پیمانه

 بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 وانیل

 نمک

طرز تهیه طرز تهیه کیک رولت خامه ای


1. تخم مرغ را با یک سوم شکر بزنید تا سفید شود وانیل را هم اضافه می کنیم.

2. سفیده تخم مرغ را وقتی به اندازه کافی کف کرد یک سوم دیگر شکر را اضافه کرده آنقدر می زنیم تا سفت شود.

3. زرده و سفیده را به آرامی با یکدیگر مخلوط می کنیم.

4. آرد و بیکینگ پودر را به صورت دورانی با مواد مخلوط می کنیم.

5. مواد را روی سینی فری که با کاغذ روغنی چرب شده پوشانیده شده می ریزیم.


کیک رولت | طرز تهیه کیک رولت خامه ای


6. در فر 175 درجه بمدت 15 دقیقه بپزد.

7. کمی که سرد شد از کاغذ جدا کرده روی حوله یا پارچه آشپزخانه گذاشته رولت و حوله را با یکدیگر لوله کرده داخل یخچال می گذاریم.

8. بعد از اینکه کاملا سرد شد لای آن خامه زده شده با پودر قند پهن کرده و دوباره لوله می کنیم و در یخچال می گذاریم.

9. بعد از خامه مالی روی کیک، رولت را بریده هر برش را داخل آلومینیم می گذاریم.


کیک رولت | طرز تهیه کیک رولت خامه ای

نکات تکمیلی در مورد کیک رولت

کیک رولت جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کیک رولت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

کیک رولت ، طرز تهیه کیک رولت خامه ای