شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

کیک توت فرنگی تازه!


کیک توت فرنگی تازه!

● مواد لازم
▪ کره نرم شده: ۴/۳ پیمانه
▪ کره بادام زمینی: ۴/۳ پیمانه
▪ شکر: ۵/۲ پیمانه
▪ بیکینگ پودر: ‌۲ قاشق چای‌خوری
▪ نمک: ۴/۱ قاشق چای‌خوری
▪ تخم‌مرغ: ‌۲ عدد
▪ وانیل: ‌یک قاشق چای‌خوری
▪ …

مواد لازم

کره نرم شده:

۴/۳ پیمانه

کره بادام زمینی:

۴/۳ پیمانه

شکر:

۵/۲ پیمانه

بیکینگ پودر:

‌۲ قاشق چای‌خوری

نمک:

۴/۱ قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ:

‌۲ عدد

وانیل:

‌یک قاشق چای‌خوری

آرد:

۴/۱ و ۲ پیمانه

مربای توت فرنگی:

نصف پیمانه

توت فرنگی کوچک:

۴ پیمانه، دونیمیا چهار قسمت شده

طرز تهیه

فر را روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

کف و دیواره‌های قالب کیکی به ابعاد ۶*۲۲*۳۳ را کاغذ آلومینیوم قرار داده و کنار بگذارید.

با استفاده از دستگاه مخلوط کن،‌ کره بادام زمینی و کره را خوب هم بزنید و با هم مخلوط کنید.

شکر، بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید.

تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.

تا جایی که مخلوط کن جا دارد آرد را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید سپس مابقی آرد را جدا از مخلوط کن به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

مایه آماده شده را درون قالب قرار داده و به مدت ۲۵ دقیقهیا تا زمانی‌ که روی آن طلایی رنگ شود و اگریک خلال دندان داخل آن فرو کنیم تمیز بالا بیاید، ‌آن را حرارت دهید.

پس از این که کیک پخته شد چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

سپس با بلند کردن کاغذ آلومینیوم، کیک را از قالب بیرون آورید.

روی کیک، مربای توت فرنگی و توت فرنگی‌های تازه را پخش کنید.