پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
کیک توت فرنگی تازه!
مواد لازم
کره نرم شده:
۴/۳ پیمانه
کره بادام زمینی:
۴/۳ پیمانه
شکر:
۵/۲ پیمانه
بیکینگ پودر:
۲ قاشق چایخوری
نمک:
۴/۱ قاشق چایخوری
تخممرغ:
۲ عدد
وانیل:
یک قاشق چایخوری
آرد:
۴/۱ و ۲ پیمانه
مربای توت فرنگی:
نصف پیمانه
توت فرنگی کوچک:
۴ پیمانه، دونیمیا چهار قسمت شده
طرز تهیه
فر را روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
کف و دیوارههای قالب کیکی به ابعاد ۶*۲۲*۳۳ را کاغذ آلومینیوم قرار داده و کنار بگذارید.
با استفاده از دستگاه مخلوط کن، کره بادام زمینی و کره را خوب هم بزنید و با هم مخلوط کنید.
شکر، بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید.
تخممرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.
تا جایی که مخلوط کن جا دارد آرد را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید سپس مابقی آرد را جدا از مخلوط کن به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
مایه آماده شده را درون قالب قرار داده و به مدت ۲۵ دقیقهیا تا زمانی که روی آن طلایی رنگ شود و اگریک خلال دندان داخل آن فرو کنیم تمیز بالا بیاید، آن را حرارت دهید.
پس از این که کیک پخته شد چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
سپس با بلند کردن کاغذ آلومینیوم، کیک را از قالب بیرون آورید.
روی کیک، مربای توت فرنگی و توت فرنگیهای تازه را پخش کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست