چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا
آش برنج و گشنیز
مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج ۱ پیمانه
گشنیز خرد شده ۲۰۰ گرم
عدس ۴/۱ پیمانه
آب قلم ۲ لیوان
نمک به میزان لازم
ماست جهت سرو با غذا مقداری
طرز تهیه:
ابتدا برنج را حدودا یک تا دو ساعت زودتر خیس میکنیم (بدون نمک). قلم را هم با کمی نمک جداگانه میپزیم تا خوب پخته شود. بعد از اینکه قلم خوب پخته شد، آب آن را روی برنج ریخته و میگذاریم چند جوش بزند. پس از آن عدس، گشنیز خرد شده و مقداری نمک اضافه میکنیم و میگذاریم بپزد. وقتی خوب لعابدار شد برای سرو آماده است. سپس آن را در ظرف مورد نظر کشیده و هر کس بسته به ذائقه خودش میتواند به آن ماست یا آبغوره اضافه کند تا این آش، بیش از پیش بابطبعش شود.
متخصصان تغذیه معتقدند این آش در فصل سرما برای سرماخوردگی بسیار مفید است.
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی دولت انتخابات ریاست جمهوری
هواشناسی تهران تب دنگی قتل سلامت پلیس وزارت بهداشت حوادث قوه قضاییه شهرداری تهران آموزش و پرورش خانواده
قیمت دلار قیمت طلا مسکن خودرو بازار خودرو قیمت سکه دولت سیزدهم قیمت خودرو بورس بازار سرمایه دلار حقوق بازنشستگان
تلویزیون سینما تئاتر تخت جمشید علیرضا قربانی کنسرت سینمای ایران سارا بهرامی رسانه ملی ماه محرم دفاع مقدس کتاب
ماهواره فناوری دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳ وزیر علوم
رژیم صهیونیستی روسیه ترکیه غزه آمریکا جنگ غزه اسرائیل فلسطین دونالد ترامپ فرانسه جو بایدن چین
استقلال پرسپولیس فوتبال یورو 2024 سپاهان باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال لیگ برتر ایران جام ملت های اروپا لیگ برتر نقل و انتقالات
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ هواپیما اینستاگرام سامسونگ ایرانسل عیسی زارع پور اپل چشم فناوری اطلاعات
پارکینسون قهوه سرطان اضطراب کاهش وزن هندوانه افسردگی دیابت بارندگی مو