جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

آش بروجردی


آش بروجردی

● مواد لازم:
نخود: نصف پیمانه
لوبیا سفید: نصف پیمانه
بلغور گندم: یک پیمانه
اسفناج خرد شده: سه لیوان
تره خرد شده: نصف لیوان
کشک: یک پیمانه
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
پیاز خلال شده: …

مواد لازم:

نخود: نصف پیمانه

لوبیا سفید: نصف پیمانه

بلغور گندم: یک پیمانه

اسفناج خرد شده: سه لیوان

تره خرد شده: نصف لیوان

کشک: یک پیمانه

زردچوبه: یک قاشق مرباخوری

پیاز خلال شده: یک عدد

نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری

آب مرغ یا گوشت: ۵ لیوان

نمک: مقداری

طرز تهیه:

نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید. ( حدود ۲۴ ساعت قبل)

بلغور را دو ساعت قبل از پخت خیس کنید.

آب نخود و لوبیای خیس شده را بریزید و در ظرف مناسب، همراه با آب گوشت یا مرغ بپزید.

وقتی نخود و لوبیا نیم پز شد، بلغور را به مواد اضافه کنید.

وقتی از پخته شدن نخود، لوبیا و بلغور مطمئن شدید، سبزیجات و نمک را اضافه کنید.

برای روی آش پیاز را سرخ کنید، زردچوبه و نعناع را اضافه کنید و سپس کشک را بیفزایید.

آش را در ظرف مناسب بریزید و با سس تهیه شده آن را تزئین کنید.