جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
آش بروجردی
مواد لازم:
نخود: نصف پیمانه
لوبیا سفید: نصف پیمانه
بلغور گندم: یک پیمانه
اسفناج خرد شده: سه لیوان
تره خرد شده: نصف لیوان
کشک: یک پیمانه
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
پیاز خلال شده: یک عدد
نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
آب مرغ یا گوشت: ۵ لیوان
نمک: مقداری
طرز تهیه:
نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید. ( حدود ۲۴ ساعت قبل)
بلغور را دو ساعت قبل از پخت خیس کنید.
آب نخود و لوبیای خیس شده را بریزید و در ظرف مناسب، همراه با آب گوشت یا مرغ بپزید.
وقتی نخود و لوبیا نیم پز شد، بلغور را به مواد اضافه کنید.
وقتی از پخته شدن نخود، لوبیا و بلغور مطمئن شدید، سبزیجات و نمک را اضافه کنید.
برای روی آش پیاز را سرخ کنید، زردچوبه و نعناع را اضافه کنید و سپس کشک را بیفزایید.
آش را در ظرف مناسب بریزید و با سس تهیه شده آن را تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست