یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

کیک تولد


کیک تولد

● مواد اولیه :
▪ آرد الک‌شده ۴/۵ پیمانه
▪ شکر دو پیمانه
▪ شیر یک پیمانه
▪ ماست یک پیمانه
▪ روغن مایع به میزان لازم
▪ تخم‌مرغ هشت عدد
▪ بیکینگ‌پودر نصف قاشق چایخوری
▪ وانیل نصف …

مواد اولیه :

آرد الک‌شده ۴/۵ پیمانه

شکر دو پیمانه

شیر یک پیمانه

ماست یک پیمانه

روغن مایع به میزان لازم

تخم‌مرغ هشت عدد

بیکینگ‌پودر نصف قاشق چایخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

شربت یک قاشق غذاخوری

خامه فرم‌ گرفته ۸۰۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ را جدا می‌کنیم

سفیده‌ تخم‌مرغ را به همراه شکر با همزن برقی می‌زنیم تا کاملا سفت و سفید شود.

زرده تخم‌مرغ را کمی با چنگال می‌زنیم و با شربت مخلوط می‌کنیم.

مخلوط زرده و شربت را به سفیده‌ تخم‌مرغ فرم گرفته اضافه می‌کنیم و به مدت دو دقیقه با همزن برقی می‌زنیم.

شیر، ماست، آرد، بیکینگ‌پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و کم‌کم به زرده و سفیده تخم‌مرغ می‌افزاییم و با دست به صورت دورانی هم می‌زنیم. (زیاد هم نزنید فقط در حدی که مخلوط شود.)

کف و کناره‌های قالب را با روغن چرب می‌کنیم و کف آن کاغذ روغنی می‌اندازیم و روی کاغذ را نیز چرب می‌کنیم و کمی آرد می‌پاشیم، سپس قالب را برمی‌گردانیم و اضافی آرد را می‌گیریم.

مواد را در قالب ریخته و صاف می‌کنیم.

فر را از ۱۵ دقیقه قبل روشن کرده، در دمای ۲۰۰ درجه‌سانتی‌گراد می‌گذاریم و قالب کیک را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا بپزد.