چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سوپ گندم و کلم


سوپ گندم و کلم

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ گوشت چرخ شده بدون چربی: ۱۵۰گرم
▪ پیاز رنده شده: یک عدد
▪ گندم پوست کنده: یک و نیم استکان
▪ آبلیمو: به مقدار دلخواه
▪ گشنیز وجعفری ساطوری شده: شش قاشق غذا خوری
▪ …

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخ شده بدون چربی:

۱۵۰گرم

پیاز رنده شده:

یک عدد

گندم پوست کنده:

یک و نیم استکان

آبلیمو:

به مقدار دلخواه

گشنیز وجعفری ساطوری شده:

شش قاشق غذا خوری

کلم سفید خرد شده:

یک لیوان

گوجه فرنگی خرد شده:

دو عدد

رب گوجه فرنگی:

یک قاشق غذا خوری

نمک و فلفل:

به مقدار لا زم

طرز تهیه:

گندم را از قبل خیس کرده، می پزیم. می گذاریم آب جوش بیاید. سپس کلم سفید خرد شده را در آن چند جوش می دهیم و بعد از آبکش کردن، آب آن را دور می ریزیم تا بوی بد آن برود.

وقتی گندم ها نیم پز شدند، گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده، به شکل گلوله های کوچک در آورده و در آب سوپ که در حال جوشیدن است می ریزیم. کلم سفید را که قبلا آبکش کرده بودیم به همراه گشنیز و جعفری ساطوری شده اضافه می کنیم.

نمک و فلفل، رب گوجه فرنگی و آبلیمو را اضافه کرده می گذاریم تا سوب جا بیفتد.

منبع: کتاب آموزش تهیه غذاهای رژیمی