جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
برگ های سبز برای تقویت سیستم ایمنی
شاهی یکی از سبزیجاتی است که همراه غذا مصرف میشود. شاهی یکی از بهترین آنتیاکسیدانها است و حاوی سلینوم، ویتامین آ، کاروتن و ویتامین«ث» و «ای» است. این مواد رادیکالهای آزاد را خنثی کرده و سیستم ایمنی بدن را بالا میبرد. شاهی از سبزیجات آنتیاکسیدانی است که تمام سال سبز مانده و در تمام طول سال در دسترس است.نوع دیگر مصرف شاهی که باعث میشود خواص آن چند برابر شده و جذب مواد مغذی بالاتر رود، مصرف جوانه شاهی است. منبع مهمی از مواد غذایی اصلی که به دلیل طعم خاصی که دارد باعث معطر شدن و طعم گرفتن غذاها نیز میشود. جوانه شاهی را میتوان در انواع سالادها، روی سوپها و به صورت مخلوط در پورهها مصرف کرد.
روش تهیه جوانه
چند قاشق سوپخوری از دانههای قهوهای رنگ شاهی را در آب ریخته به مدت چند ساعت در آب خیسانده و سپس آنها را روی سطح ظرف مورد نظر پخش کنید. بایستی آنها را به طور مرتب و روزانه مرطوب کرده تا جوانهها رشد کنند و در اندازه ۳ تا ۴ سانتیمتری قابل مصرف شوند. جوانه شاهی علاوه بر خواص شاهی حاوی ویتامین «آ»، گروه «ب»، «ث»، «د» و کلسیم، پتاسیم، ید، آهن و فسفر است. هنگام مصرف بایستی آنها را شست تا از هم باز شوند و از مواد اضافی اطراف دانهها پاک شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست