جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

مـرغ قـالبـی


مـرغ قـالبـی

● مواد لازم :
سینه مرغ پخته‌شده: ۲ عدد
ماست: یک‌دوم پیمانه
آب لیموترش: ۳ قاشق سوپ‌خوری
بکینگ‌پودر: یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری
زعفران ساییده شده: یک قاشق سوپ‌خوری
تخم‌مرغ: ۷ عدد
پیاز …

مواد لازم :

سینه مرغ پخته‌شده: ۲ عدد

ماست: یک‌دوم پیمانه

آب لیموترش: ۳ قاشق سوپ‌خوری

بکینگ‌پودر: یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری

زعفران ساییده شده: یک قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ: ۷ عدد

پیاز نگینی سرخ شده: یک‌دوم پیمانه

برنج آبکش شده: ۴ پیمانه

پنیر گودا: ۲۰۰ گرم

سیب‌زمینی نگینی خرد‌شده: یک پیمانه

فلفل دلمه‌ای خردشده: یک‌چهارم پیمانه

روغن مایع: یک‌دوم پیمانه

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم

روش تهیه:

سینه مرغ را به صورت برش‌های باریک و کوتاه درآورید. آب لیموترش، بکینگ پودر و زعفران را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید. مرغ را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا زرد زعفرانی شود.

تخم‌مرغ‌ها را با همزن در حدی بزنید که لیمویی رنگ شود، سپس نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و ادویه را اضافه کرده هم بزنید. پیازداغ و مرغ را هم افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز زعفران را اضافه کنید. برنج را کف قالب ریخته و از مواد آماده‌شده روی برنج بریزید. روغن مایع را روی مواد بریزید و داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید.

مواد لازم سس:

آب مرغ: یک پیمانه

کره: ۶۰ گرم

آرد: یک قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری

زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری

جوز هندی: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه سس:

کره را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کرده هم بزنید. رب گوجه‌فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید، سپس ادویه، زعفران حل شده، آب مرغ، فلفل قرمز و نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا سس آماده شود.