سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

آش آلو


آش آلو

● مواد لازم:
▪ پیاز خرد شده: یک عدد
▪ کره: ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب: ۱۶ پیمانه
▪ برنج: یک پیمانه
▪ زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل: به میزان کافی
▪ لپه: نصف پیمانه
▪ پیازچه: ۲ یا ۳ عدد
▪ …

مواد لازم:

پیاز خرد شده:

یک عدد

کره:

۲ قاشق غذاخوری

آب:

۱۶ پیمانه

برنج:

یک پیمانه

زردچوبه:

یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:

به میزان کافی

لپه:

نصف پیمانه

پیازچه:

۲ یا ۳ عدد

جعفری خرد شده:

یک پیمانه

اسفناج یا برگ چغندر:

نیم کیلوگرم

آلو بدون هسته:

۱۰ تا ۱۵ عدد

نعناع داغ:

به میزان کافی

طرز تهیه:

پیاز را همراه با کمی کره تفت دهید. آب برنج، زردچوبه، نمک، فلفل، لپه، پیازچه، جعفری و اسفناج را به پیاز اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت کم بجوشد. پس از نیم ساعت آلو و شکر را اضافه کنید و بگذارید پخت ادامه پیدا کند تا آش جا بیفتد.

قبل از سرو غذا می توانید آن را با نعناع داغ تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید پس از ۳۰ دقیقه اول پخت، کوفته قلقلی تهیه شده با گوشت چرخ شده را به مواد نیز اضافه کنید.

ارزش غذایی هر ۷ عدد آلو:

کالری:

۱۰۰

کربوهیدرات کلی:

۲۴ گرم

پروتئین:

یک گرم