سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا
آش آلو
مواد لازم:
پیاز خرد شده:
یک عدد
کره:
۲ قاشق غذاخوری
آب:
۱۶ پیمانه
برنج:
یک پیمانه
زردچوبه:
یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:
به میزان کافی
لپه:
نصف پیمانه
پیازچه:
۲ یا ۳ عدد
جعفری خرد شده:
یک پیمانه
اسفناج یا برگ چغندر:
نیم کیلوگرم
آلو بدون هسته:
۱۰ تا ۱۵ عدد
نعناع داغ:
به میزان کافی
طرز تهیه:
پیاز را همراه با کمی کره تفت دهید. آب برنج، زردچوبه، نمک، فلفل، لپه، پیازچه، جعفری و اسفناج را به پیاز اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت کم بجوشد. پس از نیم ساعت آلو و شکر را اضافه کنید و بگذارید پخت ادامه پیدا کند تا آش جا بیفتد.
قبل از سرو غذا می توانید آن را با نعناع داغ تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید پس از ۳۰ دقیقه اول پخت، کوفته قلقلی تهیه شده با گوشت چرخ شده را به مواد نیز اضافه کنید.
ارزش غذایی هر ۷ عدد آلو:
کالری:
۱۰۰
کربوهیدرات کلی:
۲۴ گرم
پروتئین:
یک گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست