چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

چای سبز با نعناع و هلو


چای سبز با نعناع و هلو

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ آب: ۲ پیمانه
▪ چای سبز دم کرده: مقداری یا به میزان ۵ کیسه چای
▪ آب هلو: یک قوطی
▪ برگ های تازه نعناع خرد شده: نصف پیمانه
▪ شکر: ۳ قاشق غذاخوری
▪ یخ: مقداری

● طرز …

مواد لازم برای ۴ نفر:

آب:

۲ پیمانه

چای سبز دم کرده:

مقداری یا به میزان ۵ کیسه چای

آب هلو:

یک قوطی

برگ های تازه نعناع خرد شده:

نصف پیمانه

شکر:

۳ قاشق غذاخوری

یخ:

مقداری

طرز تهیه:

آب را جوش بیاورید، از روی حرارت بردارید و کیسه چای را به مدت ۵دقیقه در آب قرار دهید. کیسه ها را بردارید آب هلو، نعناع و شکر را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

یخ را در لیوان ها بریزید و چای را سرو کنید.

ارزش غذایی هریک لیوان:

کالری:

۱۰۴

سدیم:

۱۰میلی گرم

کربوهیدرات:

۲۷گرم

ویتامین سی:

۲۱ درصد

کلسیم:

۲ درصد

آهن:

۱۰درصد