سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
كاكائو از بروز حملات قلبی پیشگیری میكند
طی مطالعاتی، تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی بررسی شد. محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری های قلبی- عروقی مرتبط است.
تمامی گیاهان ، رنگدانه هایی دارند كه می توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان( Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری میكند و همچنین ماده آلیكین( allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین(capsaicin) درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی میشود.
آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه ی كاكائو، فلاوونوئید میباشد. مواد آنتی اكسیدانی شامل ویتامین C، ویتامین E، بتاكاروتن و... هستند كه میتوانند مانع وقوع بیماری مثل سرطان وبیماریهای قلبی و عروقی شوند. یك تحقیق نشان داد كه ۲ ساعت بعد ازخوردن كاكائو سطح فلاوونوئیدهای خون افزایش مییابد. تحقیق دیگری بیان كرد كه ۶ ساعت بعد ازخوردن كاكائو، همان اثرات آسپرین در جلوگیری از لخته شدن خون درفرد به وجود میآید. (گاهی آسپرین در بیماریهای قلبی، برای جلوگیری از لخته شدن خون توسط پزشك تجویز میشود).
هرگاه در بدن، LDL- كلسترول مضر (یكنوع چربی خون مضر) به LDL اكسیده ، تبدیل شود میتواند در سرخرگ ایجاد پلاكت و گرفتگی كند. این مطالعات نشان داد كه فلاوونوئید موجود در دانه كاكائو، از تبدیل LDL كلسترول مضر به LDL اكسیده ممانعت و در نتیجه مانع گرفتگی رگها میشود. همچنین یك سوم چربی كاكائو را، اسید چرب اولئیك تشكیل میدهد كه یك اسید چرب غیر اشباع است و در روغن زیتون نیز وجود دارد و برای بیماری قلبی- عروقی مفید میباشد. فلاوونوئیدها غیر از كاكائو، در انواع توت، انواع فلفل، هویج، گوجه فرنگی و بسیاری از مواد غذایی دیگر یافت می شوند. كاكائوی خالص و تصفیه نشده، تلخ مزه است كه تولید كنندگان برای تهیه شكلات كاكائویی و بهتر شدن طعم تلخ كاكائو، مقدار زیادی شكر و روغن به آن اضافه میكنند در نتیجه با خوردن شكلات كاكائویی مقدار زیادی انرژی اضافی دریافت میكنید كه برای بدن نیاز نیست و ممكن است شما را برای ابتلاء به بیماریهای قلبی مستعد كند. همچنین شكر و روغن خواص آنتی اكسیدانی كاكائوی خالص را از بین میبرد. بنابراین می توان گفت شكلات تهیه شده از كاكائو به دلیل انجام عمل فرآیند در كارخانه، خواص مفید دانه كاكائوی خالص را ندارد ولی كاكائوی خالص و تصفیه نشده اثر آنتی اكسیدانی قوی در پیشگیری از بیماریهای قلبی دارد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رافائل گروسی نیچروان بارزانی اسماعیل هنیه رهبر انقلاب حج کردستان عراق مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
شهرداری تهران تهران حجاب هواشناسی قوه قضاییه آموزش و پرورش قتل فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی شهرداری پلیس
خودرو مالیات مسکن ایران خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان قیمت
سریال افعی تهران سریال افعی تهران تئاتر مسعود اسکویی محمدعلی علومی تلویزیون نمایشگاه کتاب دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما کتاب
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
اسرائیل حماس رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه رفح اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه
پرسپولیس استقلال فوتبال لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری گوگل مایکروسافت تلفن همراه ماهواره ناسا
رژیم غذایی بیمه بیماران خاص زیبایی چای کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون سبزیجات