چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
مجله ویستا

فلافل یونانی


فلافل یونانی

● مواد لازم:
▪ نخود پخته - ۵/۱ لیوان
▪ جعفری - نصف لیوان
▪ سیر له شده - یک عدد
▪ پودر زیره - یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ نمک - نصف قاشق مرباخوری
▪ فلفل سیاه - نصف قاشق مرباخوری
▪ تخم مرغ - یک …

مواد لازم:

نخود پخته - ۵/۱ لیوان

جعفری - نصف لیوان

سیر له شده - یک عدد

پودر زیره - یک چهارم قاشق مرباخوری

نمک - نصف قاشق مرباخوری

فلفل سیاه - نصف قاشق مرباخوری

تخم مرغ - یک عدد

آرد - چهار قاشق غذاخوری

روغن زیتون - ۲ قاشق غذاخوری

ماست سفت - نصف لیوان

آب لیموی تازه - ۳ قاشق غذاخوری

کاهو، گوجه فرنگی و پیاز - به میزان کافی

طرز تهیه:

نخود، جعفری، سیر، پودر زیره، نمک و فلفل را با هم آسیاب کنید. مخلوط را در ظرف خالی نمایید و تخم مرغ و ۲ قاشق آرد را به آن اضافه کنید و ورز دهید و بعد فلافل ها را شکل دهید. بقیه آرد را در ظرف جداگانه بریزید و فلافل ها را در آن بغلتانید و آرد اضافه را از روی فلافل ها بتکانید. روغن را در ماهی تابه نچسب بریزید و هر دو طرف فلافل را سرخ کنید. ماست، آب لیمو و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. کاهو، گوجه و پیاز را آماده کنید و سس ماست را روی آن بریزید و با فلافل سرو کنید.