جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
خورش گل كلم با اسفناج
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
گل كلم متوسط (گل شده) پنج لیوان
سیب زمینی متوسط: سه عدد
اسفناج پاك كرده: یك كیلو
هویچ متوسط: دو عدد
زنجبیل خشك: نصف قاشق مربا خوری
سیر خردل: دو قاشق چای خوری
ماست كم چرب: یك سوم لیوان
آرد سفید: دو قاشق غذا خوری
نمك: نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون: یك قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
در یك ماهی تابه بزرگ روغن زیتون را گرممیكنیم و زنجبیل و سیر را به آن اضافه مینمایم وهم میزنیم تاكمی نرم شوند. گل كلم گل شده وسیب زمینی پوست كنده و هویچ را كه به شكلمكعبی خرد كردهایم به ان اضافه میكنیم و بهمدت پنج دقیقه تفت میدهیم سپس آبسبزیجات و خردل را میجوشانیم و به مواد دیگرمیافزایم و در ظرف را میگذاریم تا كمی نرمشوند.اسفناج را شسته و خرد میكنیم و با نمك بهسبزیجات اضافه میكنیم تا حدود پنج دقیقه رویحرارت بماند.
در ظرفی ماست و آرد را مخلوط میكنیم وداخل سبزیجات میریزیم و حدود دو الی سهدقیقه هم میزنیم تا كمی غلیظ شود. اكنونخورش جا افتاده و اماده سرو است.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان دولت چهاردهم ایران محمدجواد ظریف پزشکیان دولت دولت سیزدهم ظریف انتخابات علی باقری رهبر انقلاب رئیس جمهور
آتش سوزی سازمان هواشناسی هواشناسی پلیس اربعین تهران شهرداری تهران پشه آئدس آلودگی هوا قتل گرما عزاداری محرم
واردات خودرو خودرو قیمت خودرو حقوق بازنشستگان بازنشستگان قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو سازمان تامین اجتماعی دلار مالیات قیمت سکه
تلویزیون فضای مجازی سریال سینما امام حسین سینمای ایران دفاع مقدس فیلم صداوسیما
فناوری ناسا دانشگاه تهران آزمون سراسری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ اسرائیل جو بایدن ترامپ فلسطین غزه روسیه چین جنگ غزه انتخابات آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال علی علیپور لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران سپاهان تراکتور علیرضا بیرانوند رئال مادرید مهدی طارمی
هوش مصنوعی اینترنت عیسی زارع پور گوشی اپل وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
گرمازدگی رژیم غذایی کاهش وزن ویتامین سرطان چاقی بارداری