جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

خورش‌ گل‌ كلم‌ با اسفناج‌


●مواد لازم‌ برای‌ ۴ تا ۶ نفر:
گل‌ كلم‌ متوسط (گل‌ شده‌) پنج‌ لیوان‌
سیب‌ زمینی‌ متوسط: سه‌ عدد
اسفناج‌ پاك‌ كرده‌: یك‌ كیلو
هویچ‌ متوسط: دو عدد
زنجبیل‌ خشك‌: نصف‌ قاشق‌ مربا خوری‌ …

مواد لازم‌ برای‌ ۴ تا ۶ نفر:

گل‌ كلم‌ متوسط (گل‌ شده‌) پنج‌ لیوان‌

سیب‌ زمینی‌ متوسط: سه‌ عدد

اسفناج‌ پاك‌ كرده‌: یك‌ كیلو

هویچ‌ متوسط: دو عدد

زنجبیل‌ خشك‌: نصف‌ قاشق‌ مربا خوری‌

سیر خردل‌: دو قاشق‌ چای‌ خوری‌

ماست‌ كم‌ چرب‌: یك‌ سوم‌ لیوان‌

آرد سفید: دو قاشق‌ غذا خوری‌

نمك‌: نصف‌ قاشق‌ چای‌ خوری‌

روغن‌ زیتون‌: یك‌ قاشق‌ غذا خوری‌

طرز تهیه‌:

در یك‌ ماهی‌ تابه‌ بزرگ‌ روغن‌ زیتون‌ را گرم‌می‌كنیم‌ و زنجبیل‌ و سیر را به‌ آن‌ اضافه‌ می‌نمایم‌ وهم‌ می‌زنیم‌ تاكمی‌ نرم‌ شوند. گل‌ كلم‌ گل‌ شده‌ وسیب‌ زمینی‌ پوست‌ كنده‌ و هویچ‌ را كه‌ به‌ شكل‌مكعبی‌ خرد كرده‌ایم‌ به‌ ان‌ اضافه‌ می‌كنیم‌ و به‌مدت‌ پنج‌ دقیقه‌ تفت‌ می‌دهیم‌ سپس‌ آب‌سبزیجات‌ و خردل‌ را می‌جوشانیم‌ و به‌ مواد دیگرمی‌افزایم‌ و در ظرف‌ را می‌گذاریم‌ تا كمی‌ نرم‌شوند.اسفناج‌ را شسته‌ و خرد می‌كنیم‌ و با نمك‌ به‌سبزیجات‌ اضافه‌ می‌كنیم‌ تا حدود پنج‌ دقیقه‌ روی‌حرارت‌ بماند.

در ظرفی‌ ماست‌ و آرد را مخلوط می‌كنیم‌ وداخل‌ سبزیجات‌ می‌ریزیم‌ و حدود دو الی‌ سه‌دقیقه‌ هم‌ می‌زنیم‌ تا كمی‌ غلیظ شود. اكنون‌خورش‌ جا افتاده‌ و اماده‌ سرو است‌.