جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
سوفله سیب زمینی
پنیر گرویر : ۱۰۰ گرم
سیب زمینی : ۷۵۰ گرم
تخم مرغ : ۶ عدد
کره : ۱۰۰ گرم
نمک : قدری
ابتدا سیب زمینی را میپزیم و پوست میگیریم و از چرخ رد میکنیم، بعد فر را با حرارت ۴۰۰ درجه گرم و ته ظرف متناسبی را چرب میکنیم، انگاه کره را در سیب زمینی چرخ کرده که باید گرم باشد حل میکنیم و کمی نمک به آن اضافه مینمائیم بعد زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میسازیم و زرده را خوب میزنیم و سفیده را هم جداگانه آنقدر میزنیم که کاملاً سفت شود و از تخم مرغ زنی نریزد بعد زرده و سفیده را مخلوط و کمی نمک به آن اضافه میکنیم. بعد مایه سیب زمینی را که کمی سرد شده است داخل تخم مرغ مینمائیم و مایه را در ظرف میریزیم، باید سر ظرف به قدر یکی دو سانتیمتر خالی بماند، روی آن را پنیر رنده شده میپاشیم و ظرف را میگذاریم کف فر تا با حرارت ۳۵۰ درجه سه ربع ساعت بماند، در این مدت در فر را باز نمیکنیم تا سوفله پف کند و روی آن کمی طلائی شود و بلافاصله هم سر میز باید برده شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی ایران مجلس رهبر انقلاب رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم دولت رئیسی
سیل ترافیک شهرداری تهران هواشناسی پلیس فضای مجازی تهران قتل آموزش و پرورش بارش باران سلامت افزایش حقوق بازنشستگان
گاز قیمت خودرو خودرو هوش مصنوعی قیمت طلا مالیات پالایش و پتروشیمی نمایشگاه نفت قیمت دلار مسکن حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون حضرت معصومه (س) زنان سینمای ایران سریال سینما
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه رفح اوکراین ولادیمیر پوتین طوفان الاقصی حمله به رفح مصر ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ برتر سردار آزمون لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس بازی باشگاه استقلال سپاهان
فناوری مغز وزیر ارتباطات اپل فیبرنوری ایلان ماسک ناسا گوگل سامسونگ
چاقی کاهش وزن تخم مرغ فشار خون آسم هندوانه کبد چرب