شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه کوکوی کدو حلوایی
مواد لازم برای کوکوی کدو حلوایی
طرز تهیه کوکوی کدو حلوایی
کدو حلوایی :یک و نیم کیلوگرم
پیاز :3 عدد متوسط
شکر :یک قاشق سوپ خوری
زعفران ساییده شده :یک قاشق چای خوری سرپر
آرد سفید :یک قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
روغن مایع سرخ کردنی :به مقدار لازم برای سرخ کردن
تخم مرغ :4 عدد
ابتدا پیازها را پوست کنده و پس از شستن، با رنده درشت، رنده کرده و کنار بگذارید.
سپس در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و پیازهای رنده شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا پیاز تفت داده شود.
کدو حلوایی را شسته و پوست آن را با چاقو بکنید، سپس شروع به رنده کردن کنید.
حالا کدوی رنده شده را به پیاز اضافه کنید و مرتب مخلوط کدو و پیاز را هم بزنید تا در روغن تفت داده شده و آب آن کشیده شود.
در این موقع، زعفران ساییده شده و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
بعد از آنکه آب اضافی مخلوط تمام شد، شعله را خاموش کنید و مخلوط را بگذارید تا کاملا سرد شود.
تخم مرغ ها را در ظرف دیگری شکسته و با چنگال، خوب هم بزنید .
سپس به آن آرد اضافه بکنید و به هم زدن ادامه دهید.
پس از آن، تخم مرغ ها را روی مخلوط کدو و پیاز ریخته و با هم خوب مخلوط کنید. حالا دیگر مایه کوکو آماده شده است.
در یک تابه گود حدود نصف پیمانه روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید و در تابه را بگذارید تا کوکو بپزد.
بعد از گذشت حدود یک ربع، در تابه را بردارید و اجازه دهید تا آب اضافی آن بخار شود. برای این منظور، بهتر است چند سوراخ کوچک روی کوکو ایجاد کنید تا کوکو بهتر سرخ شود (علامت سرخ شدن کوکو، تغییر رنگ دادن دور آن است).
بعد از اینکه دور کوکو تغییر رنگ پیدا کرد، سینی گردی - کمی بزرگ تر از دهانه تابه - را روی آن بگذارید و کوکو را برگردانید؛ سپس کوکو را با همان روش، داخل همان تابه یا تابه دیگری به همان اندازه منتقل کنید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود؛ با این روش، کوکو به صورت درسته و مانند ته چین برمی گردد.
نکته
1. اگر کوکو را در تابه دیگری برمی گردانید، ریختن کمی روغن در تابه را از یاد نبرید.
2. برای آنکه رنده کردن کدو راحت تر انجام شود، ابتدا آن را به تکه های درشت بریده و سپس رنده کنید. در ضمن برای رنده کردن، بهتر است از رنده درشت استفاده کنید.
با توجه به اینکه برگرداندن کوکو به صورت درسته – آن هم در دو مرحله – کار چندان راحتی نیست، شما می توانید مانند بعضی از کوکوهای دیگر، آن را به صورت مثلثی یا هر شکل دیگری برش زده و هرکدام از برش ها را به صورت جداگانه برگردانده و سرخ کنید.
3. قبل از اینکه مایه را داخل تابه بریزید، حتما از داغ بودن روغن اطمینان پیدا کنید تا کوکو به صورت درسته برگردانده شود.
4. زمان لازم برای پخت این غذا، حدود یک ساعت است که در یک ربع آخر بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید تا کوکو نسوزد.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی کدو حلواییکوکوی کدو حلوایی جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کوکوی کدو حلوایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست