سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

ذرت بوداده با کارامل


ذرت بوداده با کارامل

▪ مواد لازم:
- ذرت بوداده- ۱۶ پیمانه
- گردو نصف شده و تفت داده- یک و یک سوم پیمانه
- بادام کامل تفت داده با پوست- دو سوم پیمانه
- شکر- یک و یک سوم پیمانه
- کره- ۲۲۵ گرم
- عسل- نصف پیمانه
- وانیل- …

مواد لازم:

- ذرت بوداده- ۱۶ پیمانه

- گردو نصف شده و تفت داده- یک و یک سوم پیمانه

- بادام کامل تفت داده با پوست- دو سوم پیمانه

- شکر- یک و یک سوم پیمانه

- کره- ۲۲۵ گرم

- عسل- نصف پیمانه

- وانیل- کمی

طرز تهیه:

ذرت بو داده، گردو و بادام تفت داده را در ظرفی که کمی چرب کرده اید، مخلوط کنید. شکر، کره و عسل را در یک قابلمه روی حرارت کم بپزید تا کمی غلیظ و شکل کارامل شود و سپس از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید. بلافاصله روی مخلوط ذرت بو داده بریزید و به آرامی مخلوط و روی کاغذ روغنی پهن کنید. پس از خنک شدن، کمی خرد و سرو کنید.

ارزش غذایی هر یک پیمانه:

- ۲۷۸ کالری

- ۱۸۲ میلی گرم سدیم

- ۳ گرم پروتئین

- ۱۹ گرم چربی

- ۲۷ گرم کربوهیدرات

- ۲۵ میلی گرم کلسترول

- ۲ گرم فیبر