شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مجله ویستا
ذرت بوداده با کارامل
مواد لازم:
- ذرت بوداده- ۱۶ پیمانه
- گردو نصف شده و تفت داده- یک و یک سوم پیمانه
- بادام کامل تفت داده با پوست- دو سوم پیمانه
- شکر- یک و یک سوم پیمانه
- کره- ۲۲۵ گرم
- عسل- نصف پیمانه
- وانیل- کمی
طرز تهیه:
ذرت بو داده، گردو و بادام تفت داده را در ظرفی که کمی چرب کرده اید، مخلوط کنید. شکر، کره و عسل را در یک قابلمه روی حرارت کم بپزید تا کمی غلیظ و شکل کارامل شود و سپس از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید. بلافاصله روی مخلوط ذرت بو داده بریزید و به آرامی مخلوط و روی کاغذ روغنی پهن کنید. پس از خنک شدن، کمی خرد و سرو کنید.
ارزش غذایی هر یک پیمانه:
- ۲۷۸ کالری
- ۱۸۲ میلی گرم سدیم
- ۳ گرم پروتئین
- ۱۹ گرم چربی
- ۲۷ گرم کربوهیدرات
- ۲۵ میلی گرم کلسترول
- ۲ گرم فیبر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست