سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
ذرت بوداده با کارامل
مواد لازم:
- ذرت بوداده- ۱۶ پیمانه
- گردو نصف شده و تفت داده- یک و یک سوم پیمانه
- بادام کامل تفت داده با پوست- دو سوم پیمانه
- شکر- یک و یک سوم پیمانه
- کره- ۲۲۵ گرم
- عسل- نصف پیمانه
- وانیل- کمی
طرز تهیه:
ذرت بو داده، گردو و بادام تفت داده را در ظرفی که کمی چرب کرده اید، مخلوط کنید. شکر، کره و عسل را در یک قابلمه روی حرارت کم بپزید تا کمی غلیظ و شکل کارامل شود و سپس از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید. بلافاصله روی مخلوط ذرت بو داده بریزید و به آرامی مخلوط و روی کاغذ روغنی پهن کنید. پس از خنک شدن، کمی خرد و سرو کنید.
ارزش غذایی هر یک پیمانه:
- ۲۷۸ کالری
- ۱۸۲ میلی گرم سدیم
- ۳ گرم پروتئین
- ۱۹ گرم چربی
- ۲۷ گرم کربوهیدرات
- ۲۵ میلی گرم کلسترول
- ۲ گرم فیبر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی شهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی ایران شهادت بالگرد حسین امیرعبداللهیان تبریز
تهران هواشناسی کنکور امتحانات نهایی شهرداری تهران شورای شهر تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی پلیس مشهد سیل قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت خودرو بورس قیمت طلا شهادت رئیس جمهور خودرو یارانه بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان بازنشستگان سایپا
سینمای ایران تلویزیون سینما لیلا حاتمی داریوش ارجمند سریال آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی جشنواره کن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کنکور ۱۴۰۳ تجهیزات پزشکی دانش بنیان باتری تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین ترکیه امیرعبداللهیان اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه چین ولادیمیر پوتین عربستان
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی لیورپول منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل گوگل سامسونگ تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان سزارین قهوه مغز کاهش وزن رژیم غذایی طول عمر آلزایمر مغز انسان افسردگی فشار خون