سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

سوپ هویج


سوپ هویج

طعم هویج را خیلی‌ها در غذا نمی‌پسندند. اما اگر یک بار سوپ هویج را با آن رنگ نارنجی زیبا و طعم خوبش امتحان کنید، احتمالاً مشتری پر و پا قرصش می‌شوید. به خصوص که این سوپ سرشار از ویتامین …

طعم هویج را خیلی‌ها در غذا نمی‌پسندند. اما اگر یک بار سوپ هویج را با آن رنگ نارنجی زیبا و طعم خوبش امتحان کنید، احتمالاً مشتری پر و پا قرصش می‌شوید. به خصوص که این سوپ سرشار از ویتامین است. اشتها را زیاد می‌کند و به دلیل ویتامین آ زیادی که دارد، برای تقویت سیستم ایمنی، محافظت از پوست، ریه، لوله گوارشی و همچنین در رشد سلول‌ها موثر است.

مواد لازم:

هویج نیم کیلو

کره ۵۰گرم

زنجبیل تازه به میزان دلخواه

پیاز یک عدد متوسط

سیب‌زمینی یک عدد کوچک

آب مرغ یک لیتر

قارچ ۱۰۰گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

کره را در قابلمه ذوب کنید و پیاز نگینی خرد شده را همراه سیب زمینی در آن تفت دهید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید پیاز نرم و سبک شود. کمی زردچوبه به آن اضافه کنید تا سیب‌زمینی‌ها رنگ بگیرند. حالا قارچ‌ها را برش داده و در کره همراه پیازداغ و سیب‌زمینی‌های تفت داده شده، حرارت دهید. هویج را در ظرف دیگری بپزید و پس از نرم شدن، در میکسر له کنید. زنجبیل را رنده کنید و به اندازه یک قاشق از آن را با هویج مخلوط کرده و تفت دهید. آب مرغ را روی هویج‌ها ریخته و پیاز و سیب زمینی و قارچ را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و آن را ۳۰ دقیقه حرارت دهید تا غلیظ شود. سوپ را بعد از پخت با آب لیموی تازه سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید گشنیز تازه خرد شده را در آخرین مراحل پخت سوپ به آن اضافه کنید.