شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

رولت اسفناج


رولت اسفناج

● مواد لازم
▪ یک قاشق غذاخوری کره
▪ نصف فنجان پیاز خرد شده
▪ یک عدد سیر
▪ ۵۰ گرم اسفناج
▪ یک فنجان پنیر پیتزا
▪ نصف فنجان خامه ترش
▪ نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه
‌▪ نان لواش
▪ سس مایونز …

مواد لازم

یک قاشق غذاخوری کره

نصف فنجان پیاز خرد شده

یک عدد سیر

۵۰ گرم اسفناج

یک فنجان پنیر پیتزا

نصف فنجان خامه ترش

نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه

‌▪ نان لواش

سس مایونز یا گوجه فرنگی

طرز تهیه

اسفناج ها را شسته و خرد کنید. کره را در یک ماهیتابه ریخته و آن را ذوب کنید. سپس سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. اسفناج ها را به مواد درون ماهیتابه اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید. سپس ظرف را از روی شعله برداشته، پنیر و خامه ترش، نمک و فلفل به آن افزوده و هم بزنید.

نان را در اندازه های دلخواه بریده و مواد درون ظرف را درون آن گذاشته و آن را بپیچید. رولت ها را در ظرفی که کف آن را قبلاً چرب کرده اید، قرار داده و در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. سس مایونز یا گوجه فرنگی را بعد از طبخ روی رولت ها بمالید.

ملیحه قریشی