پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
اسپاگتی با سس مارنیارا
مواد لازم برای ۴ نفر:
روغن زیتون:
۷ قاشق غذاخوری،
سیر بزرگ و خرد شده:
یک حبه،
گوجهفرنگی:
یک کیلو
رب گوجهفرنگی:
یکچهارم فنجان،
ریحان خرد شده:
نیم قاشق غذاخوری،
پونه کوهی: نیم قاشق غذاخوری،
▪ ماکارونی:
نیم کیلو،
جعفری خرد شده:
نصف قاشق غذاخوری،
فلفل سیاه:
به مقدار لازم
طرزتهیه:
روغن را در ظرفی داغ کرده سپس سیر را در آن سرخ کنید. گوجهفرنگیها را رنده کنید و در آن ریخته و هم بزنید. هنگامی که گوجهفرنگیها کمی تغییر رنگ دادند سایر مواد (به جز جعفری و ماکارونی و فلفل) را به آن اضافه کرده و به مدت ۳۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. حرارت باید بهگونهای باشد که سس به جوش نیاید.
ماکارونی را طبق دستور پخت روی پاکت بپزید تا زمانی که مغز ماکارونی پخته شود. مواظب باشید ماکارونی له نشود. سپس آبکش کرده و پس از اینکه آب آن کاملاً رفت کمی از ماکارونی را در قابلمه ریخته و روی آن سس بریزید. بقیه ماکارونی را هم در قابلمه ریخته و سس را با آن مخلوط کنید سپس قابلمه را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا آماده شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست