دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
تأثیر نمك بر فشار خون
برای كاهش میزان فشار خون و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سكته قلبی پزشكان بر این باورند كه باید میزان نمك مصرفی خود را روزانه ۶ گرم (یك قاشق چایخوری) كاهش دهیم.
تحقیقات جدید كمیسیون پزشكی تحقیقاتی انگلیس نشان می دهد كه افرادی كه نمك مصرفی روزانه خود را از ۹/۵ گرم به ۶ گرم كاهش داده اند با ۱۳ درصد كاهش در خطر ابتلا به سكته قلبی و ۱۰ درصد كاهش در ابتلا به بیماری های قلبی مواجه بوده اند.نمك از ۴۰ درصد سدیم و ۶۰ درصد كلراید تشكیل شده است. افراد برای تنظیم آب بدنشان به سدیم نیاز دارند و این سدیم مثل یك سیستم پیغام هماهنگ كننده عمل می كند. اما برای رفع این نیاز، مصرف یك گرم از آن روزانه كافی است.
افزایش مصرف نمك باعث افزایش فشار خون كه مهمترین عامل در ابتلا به بیماری قلبی است، می شود. زیرا سدیم موجود در آن باعث می شود كه آب اضافه در بدن باقی بماند و این آب اضافی درون رگ های خونی باعث افزایش فشار در آنها می شود بنابراین باید مصرف غذاهای شور و یا اسنك های شور را از برنامه غذایی خود حذف كنیم. به خصوص چیپس، زیرا یك پاكت كوچك چیپس دارای یك گرم نمك است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست