دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مدعیان قانونگرایی که قانون گریز شدند
التزام و عمل به قانون در همه جوامع انسانی ازجمله ضروریاتی است که آرامش افراد جامعه و ثبات و امنیت را به ارمغان خواهد آورد. در واقع عمل و التزام به قانون نهتنها به عنوان یک وظیفه اجتماعی در همه حکومتهای مردمسالار دنیا مطرح است؛ بلکه با تعیین مجازات و برخوردهای مقتضی برای رفتارهای غیرقانونی؛ شکلگیری هر گونه هرج و مرج و قانون شکنی در جامعه را سد کرده است.
بر همین اساس قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران نیز که برگرفته از آرمانهای الهی و اسلام بوده و با انتخاب و آرای ملت ایران شکل گرفته است از اهمیت و ضرورت اعتقاد و التزام ویژهای برخوردار است و ایجاد ناآرامی و فتنههای مختلف در طول عمر انقلاب از قانونشکنی جریانات مختلف حکایت دارد. بر همین اساس فتنهانگیزی سران فتنه در حوادث بعد از انتخابات سال گذشته نیز در همین راستا قابل ارزیابی بوده که نیازمند دقت و بررسی است. در واقع جریان فتنه ۸۸ در چند بازه مختلف با ادعای قانونگرایی، قانونگریزی و قانونشکنی را ترویج و فضای کشور را ناآرام کرد که با تامل و واکاوی این توطئه پیچیده دشمن به محورهای زیر میتوان اشاره کرد:
● ادعای قانونگرایی
به خاطر دارید که سران فتنه ۸۸ در ایام تبلیغات انتخاباتی با شعار قانونگرایی و نگرانی از رعایت قانون در کشور پا به عرصه تبلیغات انتخاباتی نهاده و با همه فضاها و فرصتهای موجود به سیاهنمایی و بدگویی از روند اجرایی کشور در مسیر سناریویی غرب و القاء ناکارآمدی دولت پرداختند. در واقع سران فتنه با شعارهای انتخاباتی و ادعای همراهی با امام و ولایت، مدعی رعایت قانون و خواستار اجرای قانون و عمل و التزام به قانون اساسی خود را معرفی کرده و از این طریق با فریب افکار عمومی به تبلیغات جهتدار خویش ادامه دادند. این داستان تا اینجا تمام نشد و همراهان منتسب به آمریکا و اسرائیل این جریان در خارج از کشور نیز با دروغپردازی و سیاهنمایی از وضعیت کشور به همراهی با سران فتنه پرداخته و با ادعای قانونگرایی و همراهی با امام فضای غبارآلود مورد نیاز برای اجرای سناریوی فتنه ۸۸ فراهم کردند.
هرچند رهبر فرزانه انقلاب در آن ایام با روشنبینی الهی خویش دست طمع دشمن را شناخته و توصیههای بسیاری در این خصوص کرده و در این باره چنین میفرمایند: «کسانی که برای انتخابات خود را نامزد میکنند، بدانند که انتخابات یک وسیلهای است برای بالا بردن توان کشور، برای آبرومند کردن ملت؛ انتخابات فقط ابزاری برای قدرتطلبی نیست. اگر بناست این انتخابات برای اقتدار ملت ایران باشد، پس نامزدها باید به این اهمیت بدهند و این را در تبلیغاتشان، در اظهاراتشان و در حضورشان رعایت کنند. مبادا نامزدها در اثنای فعالیتهای انتخاباتی خودشان جوری رفتار کنند و حرفی بزنند که دشمن را به طمع بیندازند. رقابتها را منصفانه کنند، حرفها را منصفانه کنند، از جاده انصاف خارج نشوند. خوب، به طور طبیعی هر نامزدی حرفی دارد و حرف مقابل خود را رد میکند، این رد و ایراد فینفسه اشکالی ندارد، اما مشروط بر این که تویش بیانصافی نباشد، کتمان حقیقت نباشد. میدان برای همه باز است؛ بیایند در میدان انتخابات خود را بر مردم عرضه کنند. اختیار با مردم است؛ مردم هر جوری که فهمیدند، تشخیص دادند، هوشیاری آنها به آنها کمک کرد، انشاءالله همان جور عمل خواهند کرد».
اما با وجود همه توصیههای رهبر معظم انقلاب، سران فتنه با تخریب و تضعیف دولت، خود را مجریان قانون و دلسوزان حفظ قانون اساسی مطرح کردند.
● قانونگریزی
پس از حضور میلیونی ملت ایران در حماسه ۲۲ خرداد و برپایی انتخابات ریاست جمهوری که به عنوان یک جشن ملی نمایش اقتدار مردمسالاری دینی نظام اسلامی را به رخ جهانیان کشانید؛ غرب بویژه آمریکا و صهیونیسم بینالملل در برابر این شکست بزرگ ساکت ننشسته و سناریوی طراحی شده خویش را عملی کردند. در واقع در این جریان سران فتنه با حمایت مدیریت خارجی و مدیریت اپوزیسیون ادعای قانونگرایی و اماممداری مطرح کردند، اما با آغاز روند قانونگریزانه خویش آشوبهای خیابانی و اغتشاشات ایام بعد از انتخابات را به وجود آوردند. در این گام و در این بخش از سناریو، سران فتنه با دعوت از هواداران و همراهسازی آشوبگران نهتنها ادعای قانونگرایی که از شعارهای انتخاباتی این افراد بود را نادیده گرفتند؛ بلکه با فرآیند قانونگریزی چشم و دست طمع دشمن را نسبت به تهدید و تضعیف نظام اسلامی باز کردند.
سران فتنه با فرار از روشهای قانونی و مسیرهای تعریف شده در قانون اساسی کشور در بررسی نتیجه انتخابات نوعی قانونگریزی و شکلگیری تخلفات وسیعی را در سطح کشور به وجود آورده که نهتنها امنیت و آرامش کشور را برهم زده بلکه چرخه حرکت و پیشرفت کشور را نیز به مخاطره انداخت و آغاز همه قانونشکنی و حضور مخالفان ۳۰ ساله نظام بویژه ملیگراها، سلطنتطلبها و هواداران گروهک نفاق را به جنب و جوش و ایجاد فتنه در کشور واداشت.
رهبر معظم انقلاب نیز در آن برهه زمانی با تاکید و التزام به قانون همگان را به حرکت در مسیر انقلاب و قانون دعوت کردند و در این باره چنین فرمودند: «من از همه این دوستان، این برادران، میخواهم بنا را بر برادری بگذارید، بنا را بر تفاهم بگذارید، قانون را رعایت کنید. راه قانون باز است. راه محبت و صفا باز است، از این راه بروید و امیدوارم خدای متعال توفیق بدهد که همه از این راه بروند. خب، همه پیشرفت کشور را میخواهند.
نکته: سران فتنه با دعوت از هواداران و همراهسازی آشوبگران با فرآیند قانونگریزی چشم و دست طمع دشمن را نسبت به تهدید و تضعیف نظام اسلامی باز کردند
جشن پیروزی ۴۰ میلیونی را این برادران گرامی بدارند و نگذارند دشمن این جشن را خراب کند؛ همچنانی که دشمن میخواهد خراب کند. البته اگر کسانی بخواهند راه دیگری را انتخاب بکنند، آن وقت بنده دوباره خواهم آمد و با مردم صریحتر از این صحبت خواهم کرد».
هرچند مدعیان قانون، قانونگریزی را انتخاب کرده و بر طبل پاره خود که دروغ بزرگ این فتنه یعنی تقلب در انتخابات بود، کوبیده و شعار التزام به قانون را به ادعا و دروغپردازی و فریب افکار عمومی تبدیل کردند، اما رهبر فرزانه انقلاب به عنوان فصلالخطاب به مسیر قانون اشاره کرده و فرمودند: «اگر کسانی شبهه دارند و مستنداتی ارائه میدهند، باید حتما رسیدگی بشود؛ البته از مجاری قانونی؛ رسیدگی فقط از مجاری قانونی. بنده زیر بار بدعتهای غیرقانونی نخواهم رفت. امروز اگر چارچوبهای قانونی شکسته شد، در آینده هیچ انتخاباتی دیگر مصونیت نخواهد داشت.
بالاخره در هر انتخاباتی بعضی برندهاند، بعضی برنده نیستند؛ هیچ انتخاباتی دیگر مورد اعتماد قرار نخواهد گرفت و مصونیت پیدا نخواهد کرد. بنابراین همه چیز دنبال بشود، انجام بگیرد، کارهای درست، بر طبق قانون. اگر واقعا شبههای هست، از راههای قانونی پیگیری بشود. قانون در این زمینه کامل است و هیچ اشکالی در قانون نیست».
اما با وجود سخنان رهبر انقلاب به عنوان فصلالخطاب در آن شرایط زمانی سران فتنه نهتنها بر قانونگریزی تاکید کردند بلکه با حمایتهای مالی و رسانهای غرب هجمههای وسیعی از امواج عملیات روانی را در داخل و خارج از کشور بر پایههای مردمسالاری دینی نظام اسلامی وارد کرده و در رویکردی در خلاف قانون و مسیر ملت به ادامه مطالبه دیکته شده آمریکایی خویش پرداختند.
● قانونشکنی
پس از رسوایی سران فتنه در ادعای قانونگرایی خویش و آغاز قانونگریزی و دعوت از آشوبگران و اغتشاشگران و ادامه اعتراضات در کف خیابان و عدم توجه و احترام به آرای مردم و برگزاری انتخابات ۴۰ میلیونی ملت ایران، فرآیند قانونشکنی سران فتنه شادی و خوشحالی سران غرب و آمریکایی را بهوجود آورده به گونهای که چشم امید و توجه همه رسانههای غربی را متوجه ایران کرده و در اجرا و پیادهسازی سناریوی کاملا آمریکایی ـ اسرائیلی خروج خود را از صف انقلاب و امام و ولایت عنوان مینمایند، هرچند رهبر فرزانه و صبور انقلاب با بینش و بصیرت الهی خویش توجه و التزام به قانون، انقلاب و امام را به همگان تذکر و تاکید مینمودند، اما حضور سران فتنه در اردوی دشمن فرآیند قانونشکنی را به وجود آورد.
قانونشکنی ماهیت جریان مدعی قانونگرا را برای مردم مشخص گردانید. جریانی که از ابتدا با شعار انتخاباتی قانونگرایی، آرمانی و همراهی با امام و ولایت وارد عمل شدند و در انتها به تقابل با قانون اساسی، اندیشههای حضرت امام و اصل ولایت پرداختند؛ به گونهای که در روز قدس با زیرسوال بردن یکی از جدیترین و راهبردیترین مسائل نظام جمهوری اسلامی ایران یعنی مساله فلسطین و حمایت از مردم مظلوم فلسطین، افرادی با روزهخواری و رفتارهای غیردینی، این راهبرد نظام را که از اندیشههای ضداستکباری حضرت امام(ره) تبلور یافته بود زیرسوال برده و مورد حمایت صهیونیستها در دنیا قرار گرفتند و آنها در ۱۳ آبان و ۱۶ آذر ۸۸ بدون توجه به ماهیت ضداستکباری این روزها حرکتهایی در جهت تامین منافع استکبار و متعاقب آن بیحرمتی به تصویر حضرت امام و آرمانها و شعائر امام یعنی جمهوری اسلامی و اقدام وقیحانه و شرمآور، اهانت به ساحت قرآن کریم و بیحرمتی به خون پاک سالار شهیدان و عاشورای حسینی و اصل مترقی ولایت فقیه انجام گرفت که عمق رذالت و همچنین دروغگویی این افراد را در قانونگرایی و همراهی با امام و آرمانهای انقلاب نشان داد.
در واقع این مسائل نشان داد که جماعت فتنهگر نهتنها در حمایت همهجانبه فکری و مالی از سوی سران غرب بویژه آمریکا و صهیونیسم بینالملل قرار دارد، بلکه با طراحی سناریوی اسرائیلی اخیر در ۲۵ بهمن ماه انحراف شکست حرکتهای انقلابی جهان اسلام را در دستور کار داشته و با حرکت در پازل آمریکا در منطقه اهداف شوم آنان را تبعیت و اجرا میکنند. در واقع سران فتنه با قانونگریزی و قانونشکنی و حضور در چتر ضدانقلاب و عبور از مرزهای اخلاقی و اعتقادی دیگر هیچ نسبتی بین آنان و انقلاب و امام و مردم بزرگ ایران نیست. چرا که این جریان هیچ چارچوبی برای رفتار و اندیشه خود نداشته و مهمتر از همه هیچ اعتقادی به قانون اساسی و مسائل و مقدسات جامعه نیز ندارد و با همنوایی با اهداف اسرائیل بیاعتقادی خود را به اسلام، انقلاب و ارزشهای امام ثابت کردهاند. بر همین اساس پاسخ مسوولان قضایی کشور به خواست و مطالبه مردم در برخورد با سران فتنه با همه توضیحات اشاره شده درخصوص قانونگریزی و قانونشکنی این جریان امری ضروری و اجتنابناپذیر است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست